top of page
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Yelp Icon
ABOUT

THE MENU

Students get 10% discount! Show your student card at your appointment

_edited.png

PMU BRORWS

Defined brows, soft brows 

powders brows or ombre brows

Last 2-3 years

€549

09533B6A-8B0E-4450-BB85-17D1DE6D9317.jpeg

PMU LIPS 

Defined lips, ombre lips, soft & Gentle lips 

Last 2-3 years

€549

HOMBRE BROWS

Scotland

Last 2-3 years

$549

09533B6A-8B0E-4450-BB85-17D1DE6D9317.jpeg

SOFT & GENTLE

LIPS

_edited.png

POWDER

BROWS

For HER

03

F A Q

 • Wat is Ombre Brows?
  Een realistisch getatoeëerd poederig effect op de wenkbrauwen met een natuurlijk verloop van de voorzijde (lichter) en donkerder op het uiteinde van de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen. Naarmate we ouder worden verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbruawen. Dit gebeurt al op een jong leeftijd en met behulp van semi-permanente wenkbrauwen (dus geen tattoo) maar een semi permanente make-up. Het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi en als je er niks meer aan zou doen vervaagd het uiteindelijk uit de huid. Voordelen van deze techniek: Geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!
 • Wat is semi permanente make-up?
  Zoals de naam als zegt is het semi dus als je het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk uit de huid. Wij werken met hoogwaardige pigmenten dus de pigmenten kleuren nooit blauw or rood dit geldt natuurlijk enkel voor de wenkbrauwen.
 • Doet het pijn?
  Je zou het niet geloven, maar nee. Ons manier van werken is erg subtiel. We brengen de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen.
 • Hoe lang duurt de behandeling?
  Wij maken altijd 2 uurtjes vrij voor de behandeling, dit is inclusief de consultatie.
 • Hoe lang blijft het zitten?
  DAA Ombre brows blijft 9 tot 16 maanden mooi, Lippen gaan 2 tot 4 jaar mee.
 • Hoe lang duurt de genezing?
  De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 dagen. Gedurende deze periode mogen je wenkbrauwen ook niet nat worden. Genezing van de lippen duurt ongeveer 4 dagen.
 • Ik heb me wenkbrauwen eerder elders laten doen maar ben niet tevreden.
  Als je al eerder PMU hebt laten doen dien je eerst een foto te sturen. Deze moeten wij eerst beoordelen om te kijken of we je kunnen behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden.
 • Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?
  Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatig zon. Ook moet je aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloedverdunnende producten.
 • Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
  We beginnen eerst met een consultatie waarin we de wensen van de klant bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De vorm wordt van te voren getekend zodat je niet voor verassingen komt te staan en de kleur wordt besproken. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Ook zal een foto worden genomen voor en na de behandeling voor onze database.
 • Waarom is er een nabehandeling
  Uw huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er a.u.b. rekening mee dat deze normaliter 4-6 weken na uw eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.
 • Kan ik PMU nemen als ik zwanger ben?
  Nee, wij behandelen geen zwangere vrouwen. Na uw zwangerschap bent u natuurlijk van harte welkom
 • Ik heb diabetes en wil graag PMU, kan dat?"
  Alleen met een schriftelijke verklaring van de huisarts behandelen wij mensen met diabetes. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met insulin.
 • Wat als het pigment niet blijft zitten?
  Wij kunnen van te voren nooit garanderen dat jouw huid het pigment niet uitstoot waardoor de behandeling niet het gewente resultaat oplevert. Onze artiesten voeren de techiek uit zoals deze hoort en als blijkt dat het pigment niet blijft zitten dan is er alsnog werk geleverd. Echter bieden wij wel een coulante compenstie aan. Van jouw betaalde bedrag zal 50% teruggestort worden. De kans dat dit gebeurd is echter wel erg klein. Tot nu toe hebben wij dit zelden meegemaakt.
bottom of page