top of page
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Yelp Icon
ABOUT

THE MENU

Students get 10% discount! Show your student card at your appointment

_edited.png

PMU BRORWS

Defined brows, soft brows 

powders brows or ombre brows

Last 2-3 years

€549

09533B6A-8B0E-4450-BB85-17D1DE6D9317.jpeg

PMU LIPS 

Defined lips, ombre lips, soft & Gentle lips 

Last 2-3 years

€549

HOMBRE BROWS

Scotland

Last 2-3 years

$549

09533B6A-8B0E-4450-BB85-17D1DE6D9317.jpeg

SOFT & GENTLE

LIPS

_edited.png

POWDER

BROWS

For HER

03

F A Q

 • Wat is Ombre Brows?
  Ombre Brows is permanente make-up op de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden van licht naar donker geschaduwd met een speciale techniek. Dit is de meest natuurlijke manier van PMU op de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen. Het is GEEN tattoo maar semi permanente make-up. Elke huid is anders en geneest anders maar het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi, na die tijd kunt u ervoor kiezen om het bij te werken of om het geleidelijk te laten vervagen. Voordelen van deze techniek: Geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!
 • Wat is semi permanente make-up?
  Semi-permanente make-up is een behandeling waarbij net onder de onderste laag van de opperhuid en de bovenste laag van de tweede huidlaag pigment (kleur) wordt aangebracht. Wij voeren deze behandelingen uit op de wenkbrauwen, lippen en ogen. Zoals de naam als zegt is het semi dus als je het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk uit de huid.
 • Doet het pijn?
  Iedereen heeft zijn of haar eigen pijngrens, dus dit verschilt per persoon. Het kan soms wat gevoelig zijn maar pijn doet het zeker niet. Ons manier van werken is erg subtiel, we brengen de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen.
 • Hoe lang duurt de behandeling?
  De behandeling duurt ongeveer 2 uur, dit is inclusief de consultatie.
 • Hoe lang blijft het zitten?
  Elke huid is anders en geneest anders, dit verschilt per persoon. Het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi, hierna zou u ervoor kunnen kiezen om het bij te werken of om het geleidelijk te laten vervagen. Wij bieden diverse touch-ups aan vanaf minimaal 2 maanden tot maximaal 2 jaar.
 • Hoe lang duurt de genezing?
  De gehele genezing duurt circa 6 weken, hierna komt u terug voor de nabehandeling. Het uiteindelijke resultaat is pas zichtbaar na de genezing van de nabehandeling. BELANGRIJK: - 7 dagen droog houden. - NIET aan korstjes en/of velletjes zitten (ook al gaat het jeuken). - 4 weken geen zon, sauna of zonnebank. - 4 dagen niet sporten
 • Ik heb me wenkbrauwen eerder elders laten doen maar ben niet tevreden.
  Als u al eerder PMU hebt laten doen dient u eerst een foto te sturen. Deze moeten wij eerst beoordelen om te kijken of we u kunnen behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden.
 • Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?
  Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatig zon. Ook moet u aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloedverdunnende producten.
 • Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
  We beginnen eerst met een consultatie waarin we de wensen van de klant bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De vorm wordt van te voren getekend en de kleur wordt besproken. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. (Dit is tijdens de behandeling, we doen GEEN aparte consultaties).
 • Waarom is er een nabehandeling
  Uw huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er a.u.b. rekening mee dat deze normaliter 6-8 weken na uw eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.
 • Kan ik PMU nemen als ik zwanger ben?
  Nee, wij behandelen geen zwangere vrouwen. Na uw zwangerschap bent u natuurlijk van harte welkom
 • Ik heb diabetes en wil graag PMU, kan dat?"
  Alleen met een schriftelijke verklaring van de huisarts behandelen wij mensen met diabetes. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met insulin.
 • Wat als het pigment niet blijft zitten?
  Wij kunnen van te voren nooit garanderen dat uw huid het pigment niet afstoot waardoor de behandeling niet het gewenste resultaat oplevert. Onze artiesten voeren de techiek uit zoals deze hoort en als blijkt dat het pigment niet blijft zitten dan is er alsnog werk geleverd. Elke huid is anders en geneest anders. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pigmentopname.
bottom of page