Search
  • Rachen Convito

Be your best version with Erbium Yag Laser

Updated: Sep 12, 2019

Erbium Yag Laser; Omdat ik aardig wat vragen krijg over deze behandeling, heb ik besloten hier wat aandacht aan te besteden. Velen hebben twijfels over deze behandeling, en dan niet over het feit of zij meteen een gladdere, helderdere, jongere huid willen (hallo, wie wil dat nou niet) - nee, zij twijfelen omdat om een laser behandeling gaat. Werkt dit? Is het pijnlijk? Is het gevaarlijk? Dit zijn enkele vragen waar ik je graag antwoord op geef. Lees hieronder alles over de nieuwe behandeling.


Ik durf te wedden dat je ook wel eens geruchten hebt gehoord over nieuwe behandelingen en niet weet wat je moet geloven. Is het veilig? Werkt het echt? Zal het mijn gezicht afbranden? Ik ben al teleurgesteld wanneer ik 40,- euro besteed aan een nieuw kapsel en niemand het opmerkt. Dus als ik deze behandeling onderga wil ik er 100% zeker van zijn dat het werkt en mijn omgeving opmerkt dat er iets positiefs aan mij is veranderd. Want zeg nou eerlijk, dat is wel éen van de redenen om deze behandeling te ondergaan.
Wat doet de Erbium Yag Laser?


De laser is een niet-invasieve, microscopische laser die de huid doordringt om de groei van nieuw collageen en elastin aan te moedigen. In normaal Nederlands; Het verzacht rimpels, littekens, vervaagt pigmentvlekken en zorgt dat de gehele huidtint weer tevoorschijn komt. Zoals je waarschijnlijk al weet is collageen noodzakelijk voor herstel van de huid en zorgt een goede collageen productie voor een jong uiterlijk. Naar mate wij ouder worden neemt de productie van collageen af. Er ontstaan dan rimpels, pigmentvlekken en allerlei kenmerken van ouderdom. Kenmerken die je natuurlijk zo lang mogelijk wilt uitstellen.Waarvoor is de Erbium Yag Laser geschikt?


  • STRIAE/STRIEMEN: Zwangerschap-striemen, of striemen die zijn ontstaan na gewichtstoename-afname. Deze zijn makkelijke te behandelen doordat de laser diep in de huid doordringt.

  • LITTEKENS; Welke zijn ontstaan na een medische/cosmetische operatie of littekens door een ongeval. Met de laser herstellen wij de huid stap voor stap.

  • ACNE LITTEKENS: Nieuw collageen en celvernieuwing is noodzakelijk om deze littekens aan te pakken. Hier is de laser het meest geschikt voor vergeleken met andere behandelingen.

  • GROVE PORIEN: Grove poriën op bijvoorbeeld de neus en wangen worden intens aangepakt.

  • IEDEREEN BOVEN DE 18: Voor iedereen die een jongere en egalere uiterlijk begeerd of preventief de huid in zijn huidige staat wilt behouden en de kenmerken van ouderdom wilt tegengaan.De behandeling;

Voorbereiding; Aangeraden wordt om een week voorafgaand je afspraak geen peelings of producten te gebruiken die de huid gevoelig maken. Voor onze ijdele dames; je kunt met make-up-on op je afspraak verschijnen (net voor de behandeling wordt het wel verwijderd).


Duur behandeling; Je bent relatief snel klaar. Afhankelijk van het te behandelen gebied ( gezicht, buik, benen, billen) ben je binnen 15 tot 30 minuten klaar.


Pijnfactor; De behandeling is makkelijk te ondergaan. De sterkte kan aangepast worden naar de klant en alsnog zijn resultaat behalen. Qua pijn valt het reuze mee. Hoe het ook aanvoelt, het resultaat is zeker de moeite waard!


Aantal behandelingen; Gemiddeld adviseren wij te starten met 3 sessies. C.o.d.e : Gratis30 Tussen elke sessie dien je 4 weken rustpauze te houden.


Nazorg: Downtime is maximaal 2 dagen. De eerste 24uur kun je roodheid en lichte zwellingen verwachten (zoals wanneer je verbrand bent). Dit neemt geleidelijk af en verder zul je direct zonlicht moeten vermijden tenzij je spf 50 smeert. De sauna en zonnebank zullen 4 weken moeten wachten en je hebt nu een excuus om de komende 3 dagen niet te sporten want dat mag namelijk ook niet.


Heb je striemen waar jij je onzeker over voelt of is er net dat ene litteken waar aan je je ergert? Of wil je gewoon ouderdom te slim af zijn en preventief aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.Je kunt je afspraak online inplannen of bellen met 070 743 26 99. Maar wacht, voor onze vaste klanten hebben wij een speciale actie lopen. Lees hieronder wat dit voor jou betekend!Get you free mask here

Bel nu om je afspraak in te plannen en betaal de actieprijs van 80,-

Behalve deze actie prijs krijg je bij de behandeling ook een gratis PEEL OFF masker.

Er zijn 4 types maskers waaruit je kunt kiezen:

  • Anti-aging en detoxifiying

  • Purifying & Soothing

  • Soothing * Cooling

  • Brightening * Moisturizing behandeling


Klik hier om je afspraak te maken en gebruik te maken van deze geweldige actie!

395 views

CONTACT 

ADDRESS

Hellingweg 96J, Den Haag

2583 WH | The Netherlands

CONTACT US

OPENING HOURS

Ma - vrij: 11:00 - 19:00

za:           11:00 - 18:00

© 2020 by Dutch Art Avenue B.V.