Search
  • Rachen Convito

Meet the Queen; Aleksandra,

Hello beautiful!


Het is even stil geweest maar wij zijn er weer and we are more than ready! In deze en komende blog-edities; plaatsen wij 1 van onze klanten en studenten in de spotlight, introduceren wij bij DAA Browlamination, maak je kennis met nieuw talent Aleksandra Prokopiuk en kondigen wij enorme kortingen aan met de Summer-Deals.


Bye Kylie, Aleksandra has taken over!


Vorig jaar zijn er bij DAA sollicitaties gehouden en zijn wij op zoek gegaan naar nieuw talent. Nieuw talent dat voldoet aan de hoge standaarden die wij eisen en gevoel voor beauty heeft. Uitkomst; Aleksandra. Deze Oekraïense schoonheid heeft oog voor detail en een hart van goud. Maakt lekkere zalmbroodjes voor ons klaar en is de meest leergierigste persoon die ik heb ontmoet. Verder is zij enorm bescheiden (zou je niet zeggen aan de hand van haar foto hier links) en streeft zij altijd naar perfectie. Precies waar DAA bekend om staat. Aleks is een allrounder, skin expert, Ombré-brow artiest en haar specialiteit...Perfect Lips.

Om Aleksandra haar komst te vieren laten wij jou niet alleen virtueel kennis met haar maken maar kun je nu alle behandelingen die Aleks uitvoert inboeken met discount!! But first, check out her amazing work!!Alle foto's zijn genomen op de dag van de behandeling. Houdt er rekening mee dat de kleurintensiteit met 30% afneemt, ook de zwelling van de lippen neemt af waardoor het natuurlijker oogt!


Klant 1: Brows on fleek

Klant 2: Brows & Lips Combi

Klant 3: Brows & Lips Combi


Mocht je nog niet horen bij het clubje FleekyBrow & PerfectLips dan hebben wij voor onze nieuwsbrief lezers een speciale aanbieding!!! Namelijk de SUMERDEALS.


BB GLOW

3 voor 240,- (80 per sessie)

6 voor 420,-( 70 per sessie)


Erbiyum face

3 voor 225,- (75 per sessie)

6 voor 390,-( 65 per sessie)


Erbiyum Striemen/ (operatie) Littekens, Bij oppervlaktes groter of kleiner dan de oppervlakte van het gezicht wordt er een ander prijs berekend.


Dermapen

Van 90,- Voor 50,- per sessie


PerfectLips

Van 449,-

Voor: 320,-


FleekyBrows

Van 449,-

Voor 320,-How to book?


KLIK HIER
Mocht je er niet uit komen? Give us a call. We here to help!


Liefs,


DAA

762 views0 comments

Recent Posts

See All