top of page

wo 07 aug

|

Dutch Art Avenue Academy

BASIS OPLEIDING BROWS - LAST SPOT!

DAA ACADEMY GAAT STOPPEN, DIT IS DE ALLERLAATSTE OPLEIDING. Hieronder vind je alle benodigde informatie, voor vragen kun je gerust contact opnemen met onderstaande gegevens: Telefoonnummer: 070 7432699 Whatsapp: +316 49661675

BASIS OPLEIDING BROWS - LAST SPOT!
BASIS OPLEIDING BROWS - LAST SPOT!

Datum, tijd en locatie

07 aug 2024, 10:30 – 09 aug 2024, 17:00

Dutch Art Avenue Academy, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Guests

Over de training

Deze opleiding is geschikt voor beginners en onderscheid zich op basis van kwalitatieve lesmaterialen, instructors, veel interactiviteit en een hoge professionele standaard. Tijdens deze 3 daagse intensieve training wordt je volledig klaargemaakt om zelfstandig aan de slag te gaan als permanante make up artiest. De opleiding word gegeven door de master Rusenko, hij zal al zijn kennis van de afgelopen 9 jaar met je delen en je zo goed mogelijk ondersteunen. Zijn rechterhand en top artiest Zeynep al er ook zijn om nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven. Mocht je al ervaring hebben met permanante make up dan bieden wij ook masterclasses aan. 

1 week voor de opleiding ontvang je een online theorie training, deze training bevat alle informatie over het volgende: 

- Hygiene en veiligheid 

- GGD richtlijnen 

- Contra indicaties 

- Huidanatomie 

- Kleurentheorie 

- Marketing tips en tricks 

Je kunt deze online training zovaak en zolang bekijken als je wilt, super handig voor als je iets vergeten bent. Hieronder vindt je de volledige planning van de 3 daagse basis opleiding. 

HET PROGRAMMA:

Dag 1: 

- Online training doornemen + alle vragen beantwoorden

- Kleurentheorie 

- Introductie machine + handhouding

- Oefenen op latex

- Browmapping  

Dag 2: 

- Oefenen op latex 

- Browmapping 

- Theorie examen

- Behandelen 1e model 

- Model beoordeling  + nabespreking 

Dag 3: 

- Behandelen 2e model 

- Model beoordeling + nabespreking

- Q&A

EXAMENUITREIKING!

LIFE TIME AFTER-COURSE SUPPORT  (OOK NADAT WIJ GAAN STOPPEN MET DE OPLEIDINGEN)

Om ervoor te zorgen dat je ontwikkelingen up-to- date blijven van de nieuwste technieken en de laatste trends, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan onze besloten telegram groep. In deze groep delen wij en je nog meer andere collega's filmpjes die je zullen helpen om je verder te ontwikkelen. Tevens kun je hier ook alle vragen stellen waar je na de opleiding tegen aan loopt, wij of jouw medestudenten zullen hier zo snel mogelijk op reageren. 

Starterskit: 

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de StartersKit aan te schaffen, in deze uitgebreide starterskit zit alles wat je nodig hebt om jouw eerste 40-50 klanten mee te behandelen. Ook adviseren wij om de multifunctionele machine aan te schaffen, wij behalen hier zelf de mooiste resultaten mee en zijn zeer tevreden over deze geweldige machine. Helaas hebben wij met andere machines ook geen ervaring en kunnen we mooi resultaat hierdoor niet garanderen. Tevens kun je met deze machine ook lip en gezichtsbehandelingen mee uitvoeren dus dit is een eenmalige investering!

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen zijn 2 modellen, denk aan een vriend/vriendin, kennis of familielid. Mocht je niet aan een model kunnen komen dan kunnen wij eventueel voor je opzoek gaan, je kunt minimaal 2 werkdagen voor aanvang van de training een ticket ' get me a model' aanschaffen.

Investering (NU €500,- KORTING):

Lesgeld BTW-vrij: €3000,-

Starterskit + PMU Machine + naalden: €899,- INCL. BTW

Totaal:

€3899,-

------------------------------------------------------------------------

Aanbetaling: - €1500

Korting: - €500,- 

Restant: €1899,-

Het restant kun je in 2 opties betalen: 

Optie 1: 

Betaal het resterende bedrag in 1 keer op de dag van de opleiding per pin of cash.

Optie 2: 

Betaal het resterende bedrag in 4 termijnen, je betaald dan per maand €474,75. Het eerste termijn bedrag dien je op de eerste dag van de training te voldoen. 

Mocht je zelf een suggeste hebben om het resterende bedrag te betalen dan kun je uiteraard contact opnemen met onze academy. 

Aanbetaling

 • Model aanvraag 06-07

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model wanneer je zelf geen geschikt model kan vinden. Eisen model: geen eerdere PMU, niet zwanger en niet ouder dan 45 jaar. Je kunt deze ticket uiterst 4 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 75,00
 • Deelname + PMU Machine

  € 1.500,00
 • Model aanvraag 07-07

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model wanneer je zelf geen geschikt model kan vinden. Eisen model: geen eerdere PMU, niet zwanger en niet ouder dan 45 jaar. Je kunt deze ticket uiterst 4 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 75,00

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page