top of page

OUR ACADEMY

Laatste opleidingen

 • MASTERCLASS LIP BLUSH - LAST SPOT
  MASTERCLASS LIP BLUSH - LAST SPOT
  vr 01 mrt
  Dutch Art Avenue Academy BV
  01 mrt 2024 10:00 – 17:00
  Dutch Art Avenue Academy BV, Hellingweg 96F, 2583WH
  01 mrt 2024 10:00 – 17:00
  Dutch Art Avenue Academy BV, Hellingweg 96F, 2583WH
  1-DAAGSE TRAINING | Heb jij de basis opleiding al afgerond maar wil jij graag een nog betere PMU specialist worden, dan is deze training perfect voor jou! Tijdens deze training leer je alle tips & tricks van de masters Rusenko en zijn rechterhand Zeynep. INCLUSIEF GRATIS ONLINE TRAINING!
 • BASIS BROWS - 2 SPOTS LEFT!
  BASIS BROWS - 2 SPOTS LEFT!
  wo 13 mrt
  Dutch Art Avenue Academy
  13 mrt 2024 10:00 – 15 mrt 2024 16:30
  Dutch Art Avenue Academy, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands
  13 mrt 2024 10:00 – 15 mrt 2024 16:30
  Dutch Art Avenue Academy, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands
  DAA ACADEMY GAAT STOPPEN, DIT ZIJN DE ALLERLAATSTE MOGELIJKHEDEN. Hieronder vind je alle benodigde informatie, voor vragen kun je gerust contact opnemen met onderstaande gegevens: Telefoonnummer: 070 7432699 Whatsapp: +316 49661675
 • MASTERCLASS OMBRE BROWS
  MASTERCLASS OMBRE BROWS
  di 19 mrt
  Dutch Art Avenue Academy BV
  19 mrt 2024 10:30 – 17:30
  Dutch Art Avenue Academy BV, Hellingweg 96F, 2583WH
  19 mrt 2024 10:30 – 17:30
  Dutch Art Avenue Academy BV, Hellingweg 96F, 2583WH
  Ben je al een ervaren PMU-specialist maar ben je op zoek naar een upgrade in je techniek? Dan is deze training perfect voor jou! Tijdens deze training leer je alle tips & tricks van de masters Rusenko.

Alle opleidingen, flexibel in te plannen!

Having travelled to 6 continents to master his skills and and demonstrate his technique, we can truly call him the King of PMU. Sought after for his artistry, creativity, passion and attention to detail, Rusenko specializes in creating a flawless set of Brows and Lips. With his talent he brings out the best version of a person's natural complexion and features. 

 

As a trusted leader in the field of education, Rusenko keeps upgrading his education program . Serving as a teacher, role model and inspiration to pmu-artist around the world, he has welcomed over 700 students world wide. 

ALLES WAT JE MOET WETEN

 • Wat is Ombre Brows?
  Ombre Brows is permanente make-up op de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden van licht naar donker geschaduwd met een speciale techniek. Dit is de meest natuurlijke manier van PMU op de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen. Het is GEEN tattoo maar semi permanente make-up. Elke huid is anders en geneest anders maar het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi, na die tijd kunt u ervoor kiezen om het bij te werken of om het geleidelijk te laten vervagen. Voordelen van deze techniek: Geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!
 • Wat is semi permanente make-up?
  Semi-permanente make-up is een behandeling waarbij net onder de onderste laag van de opperhuid en de bovenste laag van de tweede huidlaag pigment (kleur) wordt aangebracht. Wij voeren deze behandelingen uit op de wenkbrauwen, lippen en ogen. Zoals de naam als zegt is het semi dus als je het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk uit de huid.
 • Doet het pijn?
  Iedereen heeft zijn of haar eigen pijngrens, dus dit verschilt per persoon. Het kan soms wat gevoelig zijn maar pijn doet het zeker niet. Ons manier van werken is erg subtiel, we brengen de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen.
 • Hoe lang duurt de behandeling?
  De behandeling duurt ongeveer 2 uur, dit is inclusief de consultatie.
 • Hoe lang blijft het zitten?
  Elke huid is anders en geneest anders, dit verschilt per persoon. Het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi, hierna zou u ervoor kunnen kiezen om het bij te werken of om het geleidelijk te laten vervagen. Wij bieden diverse touch-ups aan vanaf minimaal 2 maanden tot maximaal 2 jaar.
 • Hoe lang duurt de genezing?
  De gehele genezing duurt circa 6 weken, hierna komt u terug voor de nabehandeling. Het uiteindelijke resultaat is pas zichtbaar na de genezing van de nabehandeling. BELANGRIJK: - 7 dagen droog houden. - NIET aan korstjes en/of velletjes zitten (ook al gaat het jeuken). - 4 weken geen zon, sauna of zonnebank. - 4 dagen niet sporten
 • Ik heb me wenkbrauwen eerder elders laten doen maar ben niet tevreden.
  Als u al eerder PMU hebt laten doen dient u eerst een foto te sturen. Deze moeten wij eerst beoordelen om te kijken of we u kunnen behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden.
 • Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?
  Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatig zon. Ook moet u aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloedverdunnende producten.
 • Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
  We beginnen eerst met een consultatie waarin we de wensen van de klant bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De vorm wordt van te voren getekend en de kleur wordt besproken. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. (Dit is tijdens de behandeling, we doen GEEN aparte consultaties).
 • Waarom is er een nabehandeling
  Uw huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er a.u.b. rekening mee dat deze normaliter 6-8 weken na uw eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.
 • Kan ik PMU nemen als ik zwanger ben?
  Nee, wij behandelen geen zwangere vrouwen. Na uw zwangerschap bent u natuurlijk van harte welkom
 • Ik heb diabetes en wil graag PMU, kan dat?"
  Alleen met een schriftelijke verklaring van de huisarts behandelen wij mensen met diabetes. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met insulin.
 • Wat als het pigment niet blijft zitten?
  Wij kunnen van te voren nooit garanderen dat uw huid het pigment niet uitstoot waardoor de behandeling niet het gewente resultaat oplevert. Onze artiesten voeren de techiek uit zoals deze hoort en als blijkt dat het pigment niet blijft zitten dan is er alsnog werk geleverd. Echter bieden wij wel een coulante compenstie aan. Van uw betaalde bedrag zal 50% teruggestort worden. De kans dat dit gebeurd is echter wel erg klein. Tot nu toe hebben wij dit zelden meegemaakt.

WERK VAN ONZE STUDENTEN

Student augustus opleiding healed2
Student augustus opleiding healed
Student augustus opleiding healed4
Student augustus opleiding healed3
Class of February
Class of February
Class of February
Class of February
Class of February
students
studentswork June class
student work june class3
student work june class2
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
student and her model
Student and her model
Student and her model
Student and her model
Student and model picture

  DAA STUDENTS ALL OVER !  >>>

bottom of page