top of page

di 04 jun

|

Hellingweg 96J

DAA OMBRE BROWS ™

Deze opleiding onderscheid zich op basis van kwalitatieve lesmaterialen en instructors, veel interactiviteit en een hoge professionele standaard. We combineren praktijk, theorie en live demos om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor het vak.

Registration is Closed
See other events
DAA OMBRE BROWS ™
DAA OMBRE BROWS ™

Datum, tijd en locatie

04 jun 2019, 19:29 – 07 jun 2019, 02:29

Hellingweg 96J, Hellingweg 96J, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Guests

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de DAA Ombre StartersKit aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de StatersKit exclusief Beyond pen. Want to be safe? Kies dan voor een StartersKit met Beyond aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Beyond wordt nu namelijk ook met korting aangeboden.

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 3e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid.

Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn.

Aanbetaling

 • Deelname DAA Ombre Brows ™

  Dit betreft de aanbetaling. Het overige bedrag van 1750,- betaal je in 5 maandelijkse termijnen of, als je het fijner vindt, in 1 keer af.

  € 750,00
  Sale ended
 • StartersKit incl. Beyondpen

  Deze KIT is noodzakelijk om met de Ombre Brows Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van de Beyond pen dan kies je voor de KIT exclusief Beyond tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra Beyond. What's in the KIT? ✓ Beyond Pen t.w.v. €599,- ✓ Pigment set Tina Davis ✓ Needles ( 2 boxes) ✓ Pigment mixer, pigment cups and holder ✓ Blades and pencils ✓ Hygiën products ✓ A lot more!

  € 968,00
  Sale ended
 • StartersKit excl. Beyondpen

  Deze KIT is noodzakelijk om met de Ombre Brows Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van de Beyond pen dan kies je voor deze KIT tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra Beyond. What's in the KIT? ✓ Pigment set Tina Davis ✓ Needles ( 2 boxes Beyondpen) ✓ Pigment mixer, pigment cups and holder ✓ Blades and pencils ✓ Hygiëne products ✓ A lot more!

  € 544,50
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page