top of page

ma 27 jul

|

Hellingweg 96 F

DAA PERFECT LIPS 1 SPOT LEFT (1)

Dress those lips in style! Met deze techniek kun je alle kanten op. Het symmetrisch maken van de lippen tot het optisch doen vergroten. Of geef je klanten simpel weg een natuurlijke maar zwoele kleur.

Registration is Closed
See other events
DAA PERFECT LIPS 1 SPOT LEFT (1)
DAA PERFECT LIPS 1 SPOT LEFT (1)

Datum, tijd en locatie

27 jul 2020, 11:00 – 28 jul 2020, 17:00

Hellingweg 96 F, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de StartersKit aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond of Wildchild pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de StatersKit exclusief Wildchild pen. Want to be safe? Kies voor een StartersKit met Wildchild aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Wildchild wordt nu namelijk ook met korting aangeboden. 

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. 

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 2e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid. Mocht je niet aan een model kunnen komen dan gaan wij voor jou op zoek. Jij dient wel minimaal 5 werkdagen voor aanvang training een ticket ' get me a model' te hebben aangeschaft. 

Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn.

Investering:

Exclusive Kit met de Wildchild : 695,- ( deze kun je aanschaffen tot 1 dag van de training)

Kosten training zonder gespreide betaling: €500 aanbetaling en het restant van €1300 voldoe je op de eerste dag van de training)

Totaal: 2495,-

Exclusive Kit met zonder Wildchild : 290,-

Kosten training zonder gespreide betaling: €500 aanbetaling en het restant van €1300 voldoe je op de eerste dag van de training)

Totaal: 2090,-

Kies je voor een gespreide betaling dan is het het restant  €1400,- ipv €1300,-. Je betaald het bedrag van €1400 af in 3 maandelijkse termijnen van 466,67

Aanbetaling

 • Perfect Lips Training

  Dit betreft de aanbetaling. Het overige bedrag van 1440,- betaal je in 3 maandelijkse termijnen, of als je het fijner vindt, in 1 keer af. Wanneer je het bedrag in 1 keer betaald op de eerste dag van de training, krijg je 90,- korting. Je betaald dan 1350,-

  € 500,00
  Sale ended
 • StartersKit excl. Wildchild

  WAT ZIT ER IN DE KIT? ✓ Verschillende kleuren pigmenten van de hoogst aangeschreven merk in de wereld van PMU ✓ Hygiëne producten ✓ Voorteken potloden ✓ Blades ✓ Inktmixer, pigmentcuphouder, cupjes ✓ En nog veel meer!

  € 290,00
  Sale ended
 • Get me a model

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model. Je kunt deze ticket uiterst 5 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 50,00
  Sale ended
 • StatersKit met Wildchild

  Deze KIT is noodzakelijk om met de training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van een Wildchild of Beyond pen dan kies je voor de KIT exclusief machine, tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra machine. What's in the KIT? ✓ Wildchildmachine t.w.v. €296,45,- ✓ Different colours of pigment ✓ Needles ( 3 boxes) ✓ Pigment mixer, pigment cups and holder ✓ Blades and pencils ✓ Hygiën products ✓ A lot more!

  € 695,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page