top of page

wo 11 mrt

|

Dutch Art Avenue

MASTER CLASS POWDER BROWS™ SOLD OUT

Dit is de Powder brows stijl zonder omlijning. Deze opleiding onderscheid zich op basis van kwalitatieve lesmaterialen en instructors, veel interactiviteit en een hoge professionele standaard. We combineren praktijk & theorie om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor het vak.

Registration is Closed
See other events
MASTER CLASS POWDER BROWS™ SOLD OUT
MASTER CLASS POWDER BROWS™ SOLD OUT

Datum, tijd en locatie

11 mrt 2020, 12:00 – 18:00

Dutch Art Avenue, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Guests

Over de training

De training begint om 12.00 uur en eindigt om 19.00 uur. U doorloopt alle nodige details over het proces, inclusief een Q&A om al uw vragen te beantwoorden. Een vooraf opgenomen demo van het proces van onze ombre brow wordt op een scherm weergegeven. 

Na de lunchpauze begin je met je praktijkoefeningen op de oefenhuid met Rusenko. Dit bereidt je voor om later op je model te werken. Dit is een Masterclass - wat betekent dat een achtergrond in de PMU een verplicht is. 

Wil je exact hetzelfde resultaten creeëren als Rusenko? dan adviseren we je om de WildChild aan te schaffen. Zo ben je er zeker van dat je hetzelfde resultaten kunt behalen. We hebben namelijk veel ervaring met dit apparaat en kunnen je dan nog beter ondersteuenen. Ook zullen er pigmenten beschikbaar zijn waar Rusenko mee werkt en hij zal je uitleggen waarom hij deze pigmenten gebruikt. Alle studenten ontvangen een officieel ckrbo gekeurd Dutch Art Avenue certificaat na voltooien van de training.

Reserveringskosten bedragen €250. Dit is non refundable. Op de dag zelf betaal je de resterende bedrag van €445,-. 

Wat is inbegrepen? 

- Ombre brow werkboek

- De demo op oefenheid wordt uitgelicht op een FULL HD 2 meter scherm. 

- Je doet actief mee met oefenen op latex en vervolgens werk je op model.

- Social media tips (hoe ik mijn volgers heb opgebouwd en €0 heb uitgegeven aan marketing)

- Juiste kleurkeuze en waarom

- Hoe je het beste foto's kunt maken

- en nog veel meer!

LET OP: Dit is een masterclass voor gevorderden dus dit betekend dat je ervaring hebt in PMU en voornamelijk met apparaat. Indien je enkel microblading toepast betekend het dus dat je niet kan deelnemen aan deze opleiding. We adviseren je dan om deel te nemen aan de 3 + 1 daagse training waarin je stap voor stap geintrodcueerd aan het PMU apparaat waarmee wij de Powder Brow effect creeeren. Dit kan je dus NIET in één dag leren en mag je ook niet deelnemen aan deze Masterclass. 

Dit is een ander stijl van Ombre brows, hier wordt meer een poederig Ombre brows gecreëerd dus zonder uitlijn.  

Wij kijken ernaar uit om onze kennis met jullie te delen en Nederland samen nog mooier te maken! 

 

Aanbetaling

 • Deelname Ombre Brows ™

  Dit betreft de aanbetaling. Het overige bedrag van 345,- of 500,- betaal je voor aanvang van training.

  € 250,00
  Sale ended
 • WildChild machine

  Wil je het gelijk goed doen? kies dan voor de WildChild apparaat en we garanderen dat je nooit meer zonder kunt! Kijk en zie hoe Rusen ombre brows aanbrengt binnen 40 min! 15 stuks naalden zit inbegrepen in de kit. Vermeld bij opmerkingen of je de zwarte of de roze versie wilt.

  € 272,25
  Sale ended
 • Get me a model

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model. Je kunt deze ticket uiterst 5 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 50,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page