top of page

di 03 okt

|

Dutch Art Avenue Academy

BASIS OPLEIDING LIPS - VOL

Wat super leuk dat je geïnteresseerd bent om een pmu artiest te worden! Voor deze opleiding is er nog maar 1 plekje beschikbaar. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben dan kun je gerust contact opnemen met: Telefoonnummer: 070 7432699 Whatsapp: +316 49661675

Registration is Closed
See other events
BASIS OPLEIDING LIPS - VOL
BASIS OPLEIDING LIPS - VOL

Datum, tijd en locatie

03 okt 2023, 10:00 – 05 okt 2023, 17:00

Dutch Art Avenue Academy, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Guests

Over de training

Deze opleiding is geschikt voor beginners en onderscheid zich op basis van kwalitatieve lesmaterialen, instructors, veel interactiviteit en een hoge professionele standaard. We combineren praktijk, theorie en live demos om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor het vak als pmu artiest. De opleiding word gegeven door de senior master Rusenko. Mocht je al ervaring hebben adviseren we je om voor de 1 daagse masterclass te kiezen.

HET PROGRAMMA:

Dag 1:

-  Hygiene en veiligheid

- Introductie apparaat + juiste handhouding

- GGD richtlijnen

- Lipmapping

- Oefenen op latex

Dag 2:

- Kijk mee met de live demo van de master Rusenko

- Lipmapping

- Kleurentheorie

- Contra indicaties

- Huid anatomie

- Oefenen op latex

Dag 3:

- Theorie examen

- Praktijk examen

- Alles over de beste foto's en videos maken

- Marketing tips en tricks

- Q&A

EXAMENUITREIKING!

AFTER-COURSE SUPPORT

Om ervoor te zorgen dat je ontwikkelingen up-to- date blijven van de nieuwste technieken en de laatste trends, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan onze besloten telegram groep. In deze groep delen we filmpjes die je zullen helpen om je verder te ontwikkelen. Hier kan je filmpjes terug kijken hoe je de touch-up behandeling moet uitvoeren en nog veel meer, gewoon vanuit huis! Tevens kun je hier ook alle vragen stellen waar je na de opleidng tegen aan loopt.

Starterskit:

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de StartersKit aan te schaffen, in deze uitgebreide starterskit zit alles wat je nodig hebt om jouw eerste 40-50 klanten mee te behandelen. Ook adviseren wij om de multifunctionele machine artyst H2 aan te schaffen, wij behalen hier zelf de mooiste resultaten mee en zijn zeer tevreden over deze geweldige machine. Helaas hebben wij met andere machines ook geen ervaring en kunnen we mooi resultaat niet garanderen. Tevens kun je met deze machine ook lip en gezichtsbehandelingen mee uitvoeren dus dit is een eenmalige investering!

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 3e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid. Mocht je niet aan een model kunnen komen dan gaan wij voor jou op zoek. wel dien je minimaal 7 dagen voor aanvang training een ticket ' get me a model' te hebben aangeschaft. De nabehandeling dien je zelf prive in te plannen met het model. Tijdens de praktijkexamen dag worden de groepen in 2 verdeeld, je zult dus met maximaal 3 studenten het praktijkexamen doen. Hierdoor is er veel persoonlijke begeleiding.

Investering:

Lesgeld BTW-vrij: €2800,-

Starterskit + PMU machine (€500 korting!): €1082,50,-

Totaal incl. BTW:

€3882,50

------------------------------------------------------------------------

Aanbetaling: - €1250

Restant: €2.632,50,-

Het restant kun je in 2 opties betalen:

Optie 1:

Betaal het resterende bedrag in 1 keer op de dag van de opleiding per pin of cash.

Optie 2:

Betaal het resterende bedrag in 6x:

Termijn 1: €438,75 op de dag van de opleiding

Termijn 2: €438,75 na 1 maand

Termijn 3: €438,75 na 2 maanden

Termijn 4: €438,75 na 3 maanden

Termijn 5: €438,75 na 4 maanden

Termijn 6: €438,75 na 5 maanden

Mocht je zelf een suggestie hebben om het resterende bedrag te betalen dan kun je uiteraard contact opnemen met onze academy.

Aanbetaling

 • Deelname + Apparaat Mast P10

  Dit betreft de aanbetaling. Het overige bedrag van 2532,50,- betaal je in 5 of 6 maandelijkse termijnen of als je het fijner vindt in 1 keer. Betaal je het in één keer krijg je €102,50 korting.

  € 1.250,00
  Sale ended
 • Get me a model

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model. Je kunt deze ticket uiterst 5 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 150,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page