• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Yelp Icon
Teampicture 2021.jpg

We change the world 
One face at the time

 

Meet our artists

Aleks.PNG
ALEKSANDRA
  • Facebook
  • Twitter

ARTIST & TEACHER

One of the most friendly and passionated artists DAA has to offer. She welcomes each client with a smile and knows how to translate a clients wish into reality. Aleksandra is multiskilled and is always striving to perfection. 

Nina.PNG
NINA
  • Facebook
  • Twitter

ARTIST & TEACHER

Nina's career in the art of brow and makeup started from a dose of creativity with make up at a very young age. This quickly progressed into a joint love of permanent makeup.  

RUSENKO

GLOBAL MASTER

Rusen is a born artist who turned into a succesful business owner en developer of several techniques. His most well known technique the ''Ombre brows'' is already been taught in more than 30 countries and counting. He believes that permanent make-up should enhance the natural features of a woman and that has been the core of his business from the start.

  • Facebook
  • Twitter
Rusenko.PNG

The menu

Students get 10% discount! Show your student card at your appointment

Soft & Gentle lips

STAYS 2 UP TO 4 YEARS

soft & gentle lips.JPG

Nieuwe behandeling

Touch-up 

binnen 2 maanden

Touch-up binnen 6 maanden

Touch-up binnen 1 jaar

Touch-up binnen 1,5 jaar

Touch-up binnen 2 jaar

360,-

40,-

125,-

175,-

225,-

350,-

Here we apply a soft layer without strong contour (line)

It's more soft and light so perfect if you want just a little 

definition for your lips.

Defined lips

STAYS 2 UP TO 4 YEARS

IMG_4175.JPG

Nieuwe behandeling

Touch-up 

binnen 2 maanden

Touch-up binnen 6 maanden

Touch-up binnen 1 jaar

Touch-up binnen 1,5 jaar

Touch-up binnen 2 jaar

360,-

50,-

125,-

175,-

225,-

300,-

Lips with stronger contouring. Perfect if you want extra definition for your lips. Great if you have fillers too. 

LIP ENLIGHTMENT

STAYS 2 UP TO 4 YEARS

shutterstock_130988654.jpg

Nieuwe behandeling

Touch-up 

binnen 2 maanden

Touch-up binnen 6 maanden

Touch-up binnen 1 jaar

Touch-up binnen 1,5 jaar

Touch-up binnen 2 jaar

360,-

50,-

125,-

175,-

225,-

300,-

Lip enlightment bestaat uit 3 behandelingen voor optimaal resultaat. Voor 2e & 3e nabehandeling betaal je €50. Verzocht wordt om eerst je fotos in te sturen alvorens je een afspraak inboekt. 3e behandeling is 

DAA OMBRE BROWS 

STAYS 9 UP TO 16 MONTHS

Ombre powde brows.PNG

Nieuwe behandeling

Touch-up 

binnen 2 maanden

Touch-up binnen 6 maanden

Touch-up binnen 1 jaar

Touch-up binnen 1,5 jaar

Touch-up binnen 2 jaar

449,-

Gratis

125,-

175,-

225,-

350,-

Heb je oude PMU elders laten plaatsen? Stuur dan eerst je foto's in of boek direct je laser afspraak bij onze laserspecialist. 

AREOLA TEPEL CORRECTIE

NA 2 TOT 3 BEHANDELINGEN BLIJFT HET EFFECT TOT 10 JAAR MOOI

IMG_0936.jpg

Eerste behandeling

Tweede sessie

Derde sessie indien nodig

Touch-up binenn 1 jaar

Touch-up binnen 1,5 jaar

Touch-up binnen 2 jaar

V.A. €499

V.a. €100

Gratis

175,-

225,-

300,-

Tepelhof correctie wordt toegepast bij vervaagde tepel omlijning, bij borstverkleining & borstkanker super hero's

Wij hebben een speciaal behandel plan voor litteken weefsel. voor meer info neem contact met ons op

Our art & latest news

F A Q

PERMANENTE MAKE-UP

Wat is Ombre Brows?


Een realistisch getatoeëerd poederig effect op de wenkbrauwen met een natuurlijk verloop van de voorzijde (lichter) en donkerder op het uiteinde van de wenkbrauwen. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen. Naarmate we ouder worden verliezen we vaak veel haar aan de bovenzijde van de wenkbruawen. Dit gebeurt al op een jong leeftijd en met behulp van semi-permanente wenkbrauwen (dus geen tattoo) maar een semi permanente make-up. Het blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi en als je er niks meer aan zou doen vervaagd het uiteindelijk uit de huid. Voordelen van deze techniek: Geen trauma, snelle genezing, geen verkleuring en what you see is what you get!
Wat is semi permanente make-up?


Zoals de naam als zegt is het semi dus als je het jaarlijks niet bijhoudt verdwijnt het uiteindelijk uit de huid. Wij werken met hoogwaardige pigmenten dus de pigmenten kleuren nooit blauw or rood dit geldt natuurlijk enkel voor de wenkbrauwen.
Doet het pijn?


Je zou het niet geloven, maar nee. Ons manier van werken is erg subtiel. We brengen de PMU laag voor laag aan zonder de huid te beschadigen.
Hoe lang duurt de behandeling?


Wij maken altijd 2 uurtjes vrij voor de behandeling, dit is inclusief de consultatie.
Hoe lang blijft het zitten?


DAA Ombre brows blijft 9 tot 16 maanden mooi, Lippen gaan 2 tot 4 jaar mee.
Hoe lang duurt de genezing?


De totale genezing van de wenkbrauwen duurt 7 dagen. Gedurende deze periode mogen je wenkbrauwen ook niet nat worden. Genezing van de lippen duurt ongeveer 4 dagen.
Ik heb me wenkbrauwen eerder elders laten doen maar ben niet tevreden.


Als je al eerder PMU hebt laten doen dien je eerst een foto te sturen. Deze moeten wij eerst beoordelen om te kijken of we je kunnen behandelen of dat het eerst gelaserd moet worden.
Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?


Minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol en een week voor de behandeling geen zonnebank of overmatig zon. Ook moet je aspirine en ibuprofen vermijden en alle bloedverdunnende producten.
Wat gebeurt er tijdens de behandeling?


We beginnen eerst met een consultatie waarin we de wensen van de klant bespreken en wat de realistische verwachtingen kunnen zijn. De vorm wordt van te voren getekend zodat je niet voor verassingen komt te staan en de kleur wordt besproken. Een toestemmingsformulier zal worden ingevuld om ervoor te zorgen dat we alle medische informatie hebben die nodig is voordat de procedure van start kan gaan. Ook zal een foto worden genomen voor en na de behandeling voor onze database.
Waarom is er een nabehandeling


Uw huid heeft eerst tijd nodig om te regenereren na de eerste behandeling. Op basis van hoe goed het pigment is opgenomen in uw huid (dit verschilt namelijk per huidtype) wordt de nabehandeling uitgevoerd. Houd er a.u.b. rekening mee dat deze normaliter 4-6 weken na uw eerste behandeling wordt ingepland. Dit ter garantie van een duurzame PMU.
Kan ik PMU nemen als ik zwanger ben?


Nee, wij behandelen geen zwangere vrouwen. Na uw zwangerschap bent u natuurlijk van harte welkom
Ik heb diabetes en wil graag PMU, kan dat?


Alleen met een schriftelijke verklaring van de huisarts behandelen wij mensen met diabetes. U dient namelijk 24 uur voor de behandeling te stoppen met insulin.
Wat als het pigment niet blijft zitten?


Wij kunnen van te voren nooit garanderen dat jouw huid het pigment niet uitstoot waardoor de behandeling niet het gewente resultaat oplevert. Onze artiesten voeren de techiek uit zoals deze hoort en als blijkt dat het pigment niet blijft zitten dan is er alsnog werk geleverd. Echter bieden wij wel een coulante compenstie aan. Van jouw betaalde bedrag zal 50% teruggestort worden. De kans dat dit gebeurd is echter wel erg klein. Tot nu toe hebben wij dit zelden meegemaakt.

BB GLOW

Wat is BB Glow?


BB glow zoals de naam zegt geef je een glow! Er is veel verwarring over de behandeling omdat mensen denken dat er foundation in je huid wordt aangebracht. Dit is niet correct, We werken met duurzame en kwalitatieve producten wat speciaal is ontwikkeld voor de huid. Het maakt je huid niet alleen egaler maar voedt deze tegelijkertijd door de vitamine cocktail wat in de serum zit.
Doet het pijn?


Nee, je voelt helemaal niks van de behandeling. Het voelt juist aangenaam.
Hoe lang duurt de behandeling?


De behandeling duurt ongeveer een uur.
Hoe werkt de behandeling?


Je hebt twee soorten behandelingen. Standaard BB Glow - Bestaat uit reinigen, peeling, Cocktail serum, Dermawhite serum, masker en als laatst een verzorgende creme. Advanced BB Glow - Bestaat uit reinigen, peeling, Co2 masker, cocktail serum, dermawhite serum, masker, LED licht therapy en als laatst een verzorgende creme.
Kan ik onder de zon?


Ja, je kan gewoon onder de zon. Dit kan helemaal geen kwaad. Wel mag je twee weken na de behandeling niet onder de zonnebank omdat dit te heftig is.
Is het schadelijk voor de huid?


Nee, we gaan natuurlijk niet iets aanbieden wat de huid zou schaden. In tegendeel waar veel klinieken peelings of dergelijke zouden aanraden voor het oplichten van pigment vlekken wordt er schade aangericht. Met BB glow kunnen we de vlekken oplichten en de huid een glow geven zonder deze te beschadigen.
Hoe lang duurt het herstel periode?


Je kan na de behandeling wat rood zijn maar dit trekt binnen 3 uurtjes weg. De volgende dag en de weken erop heb je een prachtige glow.

PICODERMA

Wat houdt de behandeling Picoderma in?


De Picoderma behandeling is een combinatie van de 2 behandelingen eerder hierboven genoemd. Door middel van deze 2 behandelingen te combineren kunnen wij een optimaal resultaat garanderen. U ziet ook direct verschil na 1 behandeling.
Wat houdt de behandeling Picolaser in en wat doet het?


Met de Picolaser wordt er middels microwave technologie aanmaak voor collageen gestimuleerd. Deze behandeling duurt 20 minuten en is geheel pijnloos. Het resultaat zie u enorm snel. Heeft u last van pigmentvlekken, rimpels, acne, melasma of wilt u gewoon een egaler gezicht, dan is deze behandeling uiterts geschikt voor .
Wat kost de behandeling Picoderma?


De kosten bedragen momenteel 125,- per behandeling i.p.v. 150,-
Wat houdt de behandeling Dermapen in en wat doet het?


Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen. Met de Dermapen worden er kleine prikjes in de huid gegeven door hele kleine naadjes die vibrerende over de huid gaan. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, die diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

ERBIUM LASER

Wat is de erbium laser?


De Erbium fractional laser is gericht op water in de huid. Hierdoor is de laser in staat de bovenste laag zeer selectief te vernieuwen. Bij een fractionele lasermethode wordt namelijk een ‘fractie’ van de huid behandeld in plaats van de gehele huid.
Hoe werkt de erbium laser?


De fractionele erbium laser splitst één laserstraal op in 50- 100 kleine gaatjes per vierkante centimeter, verspreid over het behandelingsgebied. Doordat de buitenste laag van de huid slechts gedeeltelijk wordt beschadigd en het grootste deel van de huid intact blijft is de behandeling goed vol te houden. Deze minuscule kleine wondjes genezen heel snel omdat deze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen
Hoe lang duurt de behandeling?


De behandeling kan 20 minuten tot een uur duren afhankelijk van het gebied.
Hoe is mijn huid na de behandeling?


De huid is na de behandeling wat rood en voelt warm/branderig aan (vergelijkbaar met zonnebrand) en kan jeuk en een lichte zwelling geven. Op de huid zitten kleine vierkantjes met minuscule gaatjes erin. Hierop kunnen korstjes ontstaan, die er na verloop van tijd vanzelf afvallen en in het algemeen in enkele weken verdwijnen. Het behandelde gebied kan na een aantal dagen gaan jeuken, dit wordt veroorzaakt door de genezing. De duur van het herstel van de huid is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de diepte, maar is vaak na 2 weken genezen, dit kan per persoon verschillend zijn.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?


Gemiddeld zijn 1 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit kan verschillen per persoon, het soort behandeling, de plaats, de grootte en diepte van de huid of litteken.
Waar is de laser goed voor?


U kunt in aanmerking komen voor de iPixel erbium behandeling voor bijvoorbeeld: − Littekens door trauma (ongeluk/brandwonden) of operatie en natuurlijk fijne rimpels, − Striae;− Acnélittekens; − Putjes en grove poriën; − Rimpeltjes rond de mond of ogen; − Roodheid of hyperpigmentatie in een litteken; − Keratosen (zonschade, geen huidkanker!).
Mag ik onder de zon?


Je mag 4 weken niet onder de zon, dit ivm hypergevoeligheid voor pigmentvlekken.
Doet het pijn?


Je voelt wel lichtelijk wat maar het is zeker te doen. Na de behandeling kan je huid wat dik, gevoelig en rood zijn. Dit is allemaal volkomen normaal. In sommige gevallen kan de huid ook lichtelijk vervellen maar het is allemaal het resultaat waard!