top of page

di 21 sep

|

Hellingweg 96F

BB GLOW TRAINING 50% OFF - LAST 2 SPOTS!

GLOW AND GLAM! Met deze nieuwe behandeling ben jij een trendsetter en kun jij je jezelf onderscheiden van de rest. Na 3 sessies heeft deze behandeling een blijvend effect van 3 tot 6 maanden. Je klanten zullen gegarandeerd terug blijven komen. Investeer in jezelf en meld je direct aan!

Registration is Closed
See other events
BB GLOW TRAINING 50% OFF - LAST 2 SPOTS!
BB GLOW TRAINING 50% OFF - LAST 2 SPOTS!

Datum, tijd en locatie

21 sep 2021, 11:00 – 15:00

Hellingweg 96F, Hellingweg 96J, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Over de training

BB GLOW Training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de Exclusive BB GLOW KIT aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond of Wildchild pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de BB GLOW KIT exclusief Beyond pen. Want to be safe? Kies dan voor een StartersKit met de Wildchild aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Wildchild en Beyond zijn beide geschikt voor deze behandeling. 

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen. Denk aan een vriend/vriendin of familielid.

Investment

BB GLOW Training (550,- BTW vrij) + Kit inclusief machine (1045,- incl BTW) = 1595,-

VAN: €1595,-

NU : 797,50,- 

 

BB GLOW Training (550,-BTW vrij) + Kit exclusief machine (710,-incl BTW)) = €1260,-

VAN: €1260,-

NU : €630,- 

Aanbetaling

 • BB GLOW

  Dit betreft het volledige lesgeld. Je zult enkel de BB Glow Kit ( met of zonder Beyond) moeten aanschaffen om mee te doen met de les.

  € 275,00
  Sale ended
 • Exclusive BB GLOW KIT

  Deze KIT is noodzakelijk om met de BB Glow Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van de Beyond of Wildchild pen dan kies je voor deze KIT tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra Beyond. What's in the KIT? * Wildchildmachine * 10 different color ampoules * 10 different vitamine serums * Dermawhite neutralising foam * Exfoliating Gel * Collageen face masks * Carboxy facekit including masks * Hygiene products * Stayve Aftercare creme * 20 microneedles

  € 355,00
  Sale ended
 • BB GLOW KIT + Wildchildmachine

  Deze KIT is noodzakelijk om met de BB Glow Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van de Beyond /Wildchildpen kies dan voor de BB Glow KIT exc. Wildchild tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra machine. What's in the KIT? * Wildchildmachine * 10 different color ampoules * 10 different vitamine serums * Dermawhite neutralising foam * Exfoliating Gel * Collageen face masks * Carboxy facekit including masks * Hygiene products * Stayve Aftercare creme * 20 microneedles

  € 523,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page