top of page

zo 29 mrt

|

Dutch Art Avenue BV

CHAMPAGNE&BUSINESS ONLY STUDENTS

This exclusive event is created to: * Inspire you! * Empower you! * Upgrade you Exclusief voor DAA studenten! Heb je een opleiding gevolgd of heb jij jezelf ingeschreven voor 1 van onze komende opleidingen? Lees dan snel verder!

Registration is Closed
See other events
CHAMPAGNE&BUSINESS ONLY STUDENTS
CHAMPAGNE&BUSINESS ONLY STUDENTS

Datum, tijd en locatie

29 mrt 2020, 11:00 – 19:00

Dutch Art Avenue BV, The Hague, Netherlands

Guests

Over de training

CHAMPAGNE & BUSINESS (ALLEEN VOOR STUDENTEN DIE BIJ ONS EEN OPLEIDING HEBBEN GEVOLGD OF ZICH AANGEMELD HEBBEN VOOR EEN DAA OPLEIDING BROWS IN 2020!!)

 

Dankbaar zijn wij, dat jij voor DAA hebt gekozen. Dankbaar voor je vertrouwen en loyaliteit. 

Wij blijven er altijd naar streven ons zoveel mogelijk in te zetten voor onze studenten, om jullie te inspireren en te voorzien van alles wat je leidt naar een succesvol carriere, daarom ook dit event. 

 

CHAMPAGNE& BUSINESS heeft als doel om je als PMU artiest verder te ontwikkelen, niet alleen qua skills maar ook op zakelijk en spiritueel gebied. 

Het event zal alleen toegankelijk zijn voor DAA studenten. Het programma is nog gedeeltelijk een verassing, echter heb ik hieronder wel de topics weergeven. Zo weet je in ieder geval wat jij op 29 maart kunt verwachten. 

 

Locatie: Wordt nog bekend gemaakt, reken op omgeving Rotterdam-Den Haag. 

 

Kosten: It's FREE, er wordt enkel een bedrag van 29,95 berekend zodat wij meer zekerheid hebben over het aantal aanwezige studenten en hiermee wordt de uitgebreide lunch en onbeperkte drank mee vergoed. Champage daarentegen is geheel op onze kosten net zoals al het andere zoals bijv. de goodybag en prijzenpakket die te winnen is. Het gehele event is dus verder zonder kosten!

 

SOME OF OUR TOPICS 

 

* THE ROADS THAT LEADS TO SUCCES (studenten ervaringen)

 

* LIVE DEMO OMBRE BROWS 2.0 EXTRA POWDERY  (by Rusenko)

 

* SHARING NEW SECRETS AND REPEATING OLD ONES

 

* 5 MOST COMMON CHALLENGES..HOW TO DEAL WITH IT?

 

*THE WINNER TAKES IT ALL.  ‘BROWS-2-DIE-FOR' CONTEST

(win een uitgebreide prijzen pakket, sponsored by PMUNEEDS)

 

* INSPIRE TO GET INSPIRED

 

* MARKETING SPEAKER

 

*GOODYBAG

 

* Q&A

 

Om een goede schattig te maken van het aantal studenten die aanwezig zullen zijn, vragen wij jou om een jezef aan te melden. 

Dit doe je door een ticket aan te schaffen.

 

Stap 1. Klik op ticket deelname Champagne & Bussiness en plaats deze in je winkelmand.

 

Stap 2. Vul je gegevens in.

 

Stap 3. Er wordt hier gevraagd een bedrag van 29.95 te voldoen, dit heeft als reden dat wij willen weten hoeveel studenten er aanwezig zullen zijn en hiermee wordt de lunch mee vergoed. De kennis en inspiratie die je tijdens dit event opdoet is zeker de moeite waard!

 

Aanbetaling

  • CHAMPAGNE&BUSINESS

    Come and get inspired! Get to know wonderful people and exchange knowledge. Drink champagne while we tell you all the marketing secrets you were looking for! Purchase your ticket now.

    € 29,95
    Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page