top of page

di 16 apr

|

Hellingweg 96J

DAA BB GLOW

GLOW AND GLAM! Met deze nieuwe behandeling ben jij een trendsetter en kun jij je jezelf onderscheiden van de rest. Na 3 sessies heeft deze behandeling een blijvend effect van 3 tot 6 maanden. Je klanten zullen gegarandeerd terug blijven komen. Investeer in jezelf en meld je direct aan!

Registration is Closed
See other events
DAA BB GLOW
DAA BB GLOW

Datum, tijd en locatie

16 apr 2019, 11:00 – 17:00

Hellingweg 96J, Hellingweg 96J, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de Exclusive BB GLOW KIT aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de BB GLOW KIT exclusief Beyond pen. Want to be safe? Kies an voor een StartersKit met Beyond aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Beyond wordt nu namelijk ook met korting aangeboden.

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen. Denk aan een vriend/vriendin of familielid.

Aanbetaling

 • BB GLOW APRIL

  Dit betreft het volledige lesgeld. Je zult enkel de BB Glow Kit ( met of zonder Beyond) moeten aanschaffen om mee te doen met de les.

  € 500,00
  Sale ended
 • Exclusive BB GLOW KIT

  Deze KIT is noodzakelijk om met de BB Glow Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van de Beyond pen dan kies je voor deze KIT tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra Beyond. What's in the KIT? 10 verschillende kleuren ampullen Derma White neutralising foam Exfoliating Gel Collageen BB Glow face masks Hygiene producten Nazorg producten Microneedles

  € 605,00
  Sale ended
 • Exclusive BB GLOW KIT + Beyond

  Deze KIT is noodzakelijk om met de BB Glow Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van de Beyond pen dan kies je voor de BB Glow KIT exclusief Beyond tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra Beyond. What's in the KIT? 10 verschillende kleuren ampullen Derma White neutralising foam Exfoliating Gel Collageen BB Glow face masks Hygiene producten Nazorg producten Microneedles

  € 1.100,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page