top of page

vr 15 mei

|

Dutch Art Avenue

DAA OMBRE BROWS™ CANCELED

Deze opleiding onderscheid zich op basis van kwalitatieve lesmaterialen en instructors, veel interactiviteit en een hoge professionele standaard. We combineren praktijk, theorie en live demos om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor het vak.

Registration is Closed
See other events
DAA OMBRE BROWS™ CANCELED
DAA OMBRE BROWS™ CANCELED

Datum, tijd en locatie

15 mei 2020, 11:00 – 17 mei 2020, 17:00

Dutch Art Avenue, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Guests

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de Ombre Brow StartersKit aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond of Wildchild pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de StatersKit exclusief Wildchild pen. Want to be safe? Kies van voor een StartersKit met Wildchild aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Wildchild wordt nu namelijk ook met korting aangeboden. 

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. 

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 3e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid. Mocht je niet aan een model kunnen komen dan gaan wij voor jou op zoek. Jij dient wel minimaal 5 werkdagen voor aanvang training een ticket ' get me a model' te hebben aangeschaft. 

Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn.

Investering:

Exclusive Kit met de Wildchild : 774,40,-

Kosten training zonder gespreide betaling: 2500,-

Totaal: 3274,40

Exclusive Kit met de Wildchild : 774,40,-

Kosten training met gespreide betaling: 2600,-

Totaal: 3374,40

Aanbetaling

 • Deelname DAA Ombre Brows ™

  Dit betreft de aanbetaling. Het overige bedrag van 1750,- betaal je in 5 maandelijkse termijnen of, als je het fijner vindt, in 1 keer af.

  € 750,00
  Sale ended
 • StatersKit met Wildchild

  Deze KIT ( of de Kit met Beyond) is noodzakelijk om met de Ombre Brows Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van een Wildchild of Beyond pen dan kies je voor de KIT exclusief machine, tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra machine. What's in the KIT? ✓ Wildchildmachine t.w.v. €280,- ✓ Different colours of pigment ✓ Needles ( 2 boxes) ✓ Pigment mixer, pigment cups and holder ✓ Blades and pencils ✓ Hygiën products ✓ A lot more!

  € 774,40
  Sale ended
 • StartersKit excl. Wildchild

  Deze KIT is noodzakelijk om met de Ombre Brows Training te starten. Mocht je al in het bezit zijn van de Beyond pen dan kies je voor deze KIT tenzij je graag in het bezit wilt zijn van een extra Beyond. What's in the KIT? ✓ Pigment set Tina Davis ✓ Needles ( 2 boxes) ✓ Pigment mixer, pigment cups and holder ✓ Blades and pencils ✓ Hygiëne products ✓ A lot more!

  € 544,50
  Sale ended
 • Get me a model

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model. Je kunt deze ticket uiterst 5 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 50,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page