top of page

ma 21 okt

|

Hellingweg 96J

DAA PERFECT LIPS 3 spots left

Dress those lips in style! Met deze techniek kun je alle kanten op. Het symmetrisch maken van de lippen tot het optisch doen vergroten. Of geef je klanten simpel weg een natuurlijke maar zwoele kleur.

Registration is Closed
See other events
DAA PERFECT LIPS 3 spots left
DAA PERFECT LIPS 3 spots left

Datum, tijd en locatie

21 okt 2019, 11:00 – 23 okt 2019, 16:00

Hellingweg 96J, Hellingweg 96J, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de PerfectLips StartersKit aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de StatersKit exclusief Beyond pen. Want to be safe? Kies van voor een StartersKit met Beyond aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Beyond wordt nu namelijk ook met korting aangeboden.

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 3e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid.

Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn.

Aanbetaling

 • Perfect Lips Training

  Dit betreft de aanbetaling. Het overige bedrag van 1750,- betaal je in 5 maandelijkse termijnen, of als je het fijner vindt, in 1 keer af.

  € 750,00
  Sale ended
 • StartersKit incl Beyond

  WAT ZIT ER IN DE KIT? ✓ Beyond apparaat t.w.v. €599,- te gebruiken voor verschillende PMU behandelingen. (Lips/Brows/Eyelines/Derma and BB Glow) ✓ Verschillende kleuren pigmenten van de hoogst aangeschreven merk in de wereld van PMU ✓ Naalden voor 20 klanten ✓ Hygiëne producten ✓ Voorteken potloden ✓ Blades ✓ Inktmixer, pigmentcuphouder, cupjes ✓ En nog veel meer!

  € 968,00
  Sale ended
 • StartersKit excl. Beyond

  WAT ZIT ER IN DE KIT? ✓ Verschillende kleuren pigmenten van de hoogst aangeschreven merk in de wereld van PMU ✓ Naalden voor 20 klanten ✓ Hygiëne producten ✓ Voorteken potloden ✓ Blades ✓ Inktmixer, pigmentcuphouder, cupjes ✓ En nog veel meer!

  € 484,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page