ma 10 feb. | Hellingweg 96 F

DAA PERFECT LIPS 3 spots left

Dress those lips in style! Met deze techniek kun je alle kanten op. Het symmetrisch maken van de lippen tot het optisch doen vergroten. Of geef je klanten simpel weg een natuurlijke maar zwoele kleur.
Registration is Closed
DAA PERFECT LIPS 3 spots left

Datum, tijd en locatie

10 feb. 2020 11:00 – 11 feb. 2020 17:00
Hellingweg 96 F, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de PerfectLips StartersKit aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de StatersKit exclusief Beyond pen. Want to be safe? Kies van voor een StartersKit met Beyond aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Beyond wordt nu namelijk ook met korting aangeboden. 

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. 

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 2e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid.Mocht je niet aan een model kunnen komen dan gaan wij voor jou op zoek. Jij dient wel minimaal 5 werkdagen voor aanvang training een ticket ' get me a model' te hebben aangeschaft. 

Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn.

Aanbetaling
Price
Quantity
Total
 • Perfect Lips Training
  €500
  €500
  0
  €0
 • StartersKit incl Beyond
  €968
  €968
  0
  €0
 • StartersKit excl. Beyond
  €484
  €484
  0
  €0
 • Get me a model
  €50
  €50
  0
  €0
Total€0

Share This Event