top of page

zo 05 jan

|

Hellingweg 96 F

MASTERCLASS PERFECT LIPS

Dress those lips in style! Met deze techniek kun je alle kanten op. Het symmetrisch maken van de lippen tot het optisch doen vergroten. Of geef je klanten simpel weg een natuurlijke maar zwoele kleur.

Registration is Closed
See other events
MASTERCLASS PERFECT LIPS
MASTERCLASS PERFECT LIPS

Datum, tijd en locatie

05 jan 2020 11:00 – 15:00

Hellingweg 96 F, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de Ombre Brow StartersKit aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond of Wildchild pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de StatersKit exclusief Wildchild pen. Want to be safe? Kies van voor een StartersKit met Wildchild aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Wildchild wordt nu namelijk ook met korting aangeboden. 

Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. 

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 3e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid.Mocht je niet aan een model kunnen komen dan gaan wij voor jou op zoek. Jij dient wel minimaal 5 werkdagen voor aanvang training een ticket ' get me a model' te hebben aangeschaft. 

Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn.

Aanbetaling

Price

Quantity

Total

 • Perfect Lips Training

  € 750,00

  Dit betreft de aanbetaling. Het overige bedrag van 1440,- betaal je in 3 maandelijkse termijnen, of als je het fijner vindt, in 1 keer af. Wanneer je het bedrag in 1 keer betaald op de eerste dag van de training, krijg je 90,- korting. Je betaald dan 1350,-

  € 750,00

  0

  € 0,00

 • StartersKit excl. machine

  € 484,00

  WAT ZIT ER IN DE KIT? ✓ Verschillende kleuren pigmenten van de hoogst aangeschreven merk in de wereld van PMU ✓ Naalden voor 20 klanten ✓ Hygiëne producten ✓ Voorteken potloden ✓ Blades ✓ Inktmixer, pigmentcuphouder, cupjes ✓ En nog veel meer!

  € 484,00

  0

  € 0,00

 • Get me a model

  € 50,00

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model. Je kunt deze ticket uiterst 5 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 50,00

  0

  € 0,00

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page