top of page

ma 18 jan

|

Dutch Art Avenue

OMBRE BROWS™ 2021 3 SPOTS LEFT

Belangrijk: Je kan je nog wel aanmelden voor deze training enkel zijn we momenteel nog gesloten tot 19-01. Wanneer wij weer open mogen zullen we contact met je opnemen.

Registration is Closed
See other events
OMBRE BROWS™ 2021 3 SPOTS LEFT
OMBRE BROWS™ 2021 3 SPOTS LEFT

Datum, tijd en locatie

18 jan 2021, 11:00 – 20 jan 2021, 18:00

Dutch Art Avenue, Hellingweg 96F, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Guests

Over de training

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de een aanbetaling te doen en de starterskit + apparaat af te nemen. Ben je al in bezit van een een Wildchild of Artyst apparaat kies dan voor de ticket starterskit excl. apparaat. Wanneer je de aanbetaling hebt voldaan is je plek gegarandeerd. Je hebt altijd twee weken bedenktijd, indien je na twee weken wilt annuleren ben je helaas je aanbetaling kwijt. Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken.

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 3e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid. Mocht je niet aan een model kunnen komen dan gaan wij voor jou op zoek. Jij dient wel minimaal 5 werkdagen voor aanvang training een ticket ' get me a model' te hebben aangeschaft. Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn. Belangrijk: Wanneer je een model kiest via ons ben jij na de behandeling volledig verantwoordelijk voor de nabehandeling van het model.

Voordat je aanmeld download aub de brochure ben alle nodige informatie en tarieven via de website.

Aanbetaling

 • Deelname + Wildchild 2.0

  Dit betreft de aanbetaling & starterskit + Apparaat. Het overige bedrag van 2382,50,- betaal je in 5 maandelijkse termijnen of, als je het fijner vindt in 1 keer. Betaal je het in één keer krijg je €102,50 korting.

  € 1.500,00
  Sale ended
 • Deelname + Artyst H1

  Dit betreft de aanbetaling & starterskit + Apparaat. Het overige bedrag van 3076,- betaal je in 5 maandelijkse termijnen of, als je het fijner vindt in 1 keer. Betaal je het in één krijg je €106,- korting.

  € 2.000,00
  Sale ended
 • Deelname excl. Apparaat

  Dit betreft de Aanbetaling incl. starterskit excl. apparaat. Het overige bedrag van 1.882,50. Betaal in 5 maandelijkse termijnen of als je het fijner vindt in 1 keer.

  € 1.500,00
  Sale ended
 • Get me a model

  Door deze ticket aan te schaffen, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikt model. Je kunt deze ticket uiterst 5 werkdagen voor start van je opleiding aanschaffen.

  € 150,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page