top of page

ma 02 dec

|

Hellingweg 96h

UNDER EYE ENLIGHTMENT FULL

Een innovatieve en exclusieve behandeling waarvan de vraag in snel tempo stijgt. Behoud je huidige klanten en trek nieuwe klanten aan door je skils uit te breiden. Na het succesvol afronden van deze training ben jij 1 van de eerste en weinigen in Europa om deze dienst aan te bieden!

Registration is Closed
See other events
UNDER EYE ENLIGHTMENT FULL
UNDER EYE ENLIGHTMENT FULL

Datum, tijd en locatie

02 dec 2019, 11:00 – 03 dec 2019, 15:00

Hellingweg 96h, Hellingweg 96h, 2583 WH Den Haag, Netherlands

Guests

Over de training

Undereye enlightment is op dit moment één van de populairste behandelingen bij DAA! Ontstaan in Brazilie, maar door onze master Rusenko geintroduceerd in Nederland. Rusen heeft deze techniek uitgebreid bestudeerd tijdens zijn verblijf in Brazilie. Na een lange peroide van onderzoeken in deze techniek heeft hij het doorontwikkeld naar " The Undereye Enlightment". 

Deze behandeling zorgt ervoor dat wallen en donkere kringen rondom het oog verdwijnen door deze op te lichten met de juiste kleur.  Het resultaat; een frisse en jeugdigere uitstraling voor de klant. uitstraalt. 

Enkelere voordelen van deze behandeling: 

* Het oogt natuurijk oogt

* Het is een duurzame behandeling 

* Korte behandelingstijd

Let op:De risico factor van deze behandeling ligt hoger dan andere trainingen en is daar enkel bedoeld voor professionals die minimaal 6 maanden ervaring hebben met de Beyond machine. 

Training

De training bestaat uit twee dagen. 

DAG 1 - Huid anatomie, kleurenpalet, juiste handhouding, introductie apparaat & oefenen op oefenhuid, demo.

DAG 2 - Werken op model. (De groep van 6 word in twee gedeeld) 

11:00 Start groep 1  

12:30 Start groep 2  

14:00 Gezamelijk; marketing tips en uitreiking certificaat.

Elke groep werkt op twee modellen. 

Om deze opleiding te kunnen volgen dien je de Exclusive Kit aan te schaffen. Ben je al in bezit van een Beyond pen omdat je al eerder een opleiding bij DAA gevolgd hebt dan kun je kiezen voor de Exclusive exclusief Beyond pen. Want to be safe? Kies van voor een StartersKit met Beyond aangezien het altijd handig is om een back-up machine in huis te hebben. De Beyond wordt nu namelijk ook met korting aangeboden. Voor de rest verzorgen wij alle benodigdheden zodat je tijdens je opleiding nergens naar om hoeft te kijken. 

Model

Waar je wel zelf voor dient te zorgen is een model voor het praktijkexamen op de 3e dag. Denk aan een vriend/vriendin of familielid. Een ervaren DAA artist zal je begeleiden tijdens dit proces waarna jij alle vertrouwen hebt om na het examen je klanten enthousiast en goed van dienst te kunnen zijn.

Investering

Training: 1500 (-450,- aanbetaling = 1050) ,- BTW vrij 

2 modellen op één dag. 

Exclusive Kit inc. Beyond machine: 725,- (excl. BTW)

Exclusive Kit exc. Beyond machine: 280,- (excl BTW)

LET OP!

Undereye enlightment behandeling is nieuw techniek en wordt in Nederland nog door niemand aangeboden. Wij gaan maar een  aantal specialisten opleiden om deze behandeling aan te kunnen bieden. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de behandeling hoog houden. 

Aanbetaling

 • Deelname training

  Dit is de aanbetaling van de twee daagse opleiding. Op de eerste dag van de training betaal het resterend bedrag van €800. Dit kan zowel per pin als contant.

  € 450,00
  Sold Out
 • ExclusiveKit incl. Beyond

  This Kit includes: - The Beyond machine - 20 Needles - Skintone pigments - Practice material - Creams - Drawing pencil - Color chart For this kit a discount of €200 is applied.

  € 725,00
  Sale ended
 • Exclusive Kit exclusief Beyond

  This Kit includes: - 20 Needles - Skintone pigments - Practice material - Creams - Drawing pencil - Color chart

  € 280,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page