top of page

6 REDENEN OM NU TE STARTEN

Updated: Sep 12, 2019


Zoals je weet, is Dutch Art Avenue (hierna DAA) niet alleen de plek waar mensen komen om hun schoonheid te vergroten maar het is ook de plek waar we beginnende en professionele PMU artiesten trainen en opleiden. Dat gebeurt in onze splinter nieuwe faciliteit in Scheveningen bij Dutch Art Avenue Academy.


THE RIGHT INVESTMENT

De meeste studenten beginnen een carrière binnen PMU door een opleiding "Ombre Brows" of "Perfect Lips" te volgen bij DAA. De meeste studenten zijn nu succesvolle ondernemers maar laten we eerlijk zijn... Succes kan je alleen bereiken door hard te werken. Succes is niet het doel maar het is een MINDSET die je moet hebben om je doelen te bereiken. En een mindsets laat je niet vallen zodra je doel is bereikt. Nee, je wil alleen maar meer en je stelt nieuwe doelen om groter en beter te worden in je vak!

Daarom is Dutch Art Avenue hier om je te helpen bij het behalen van je doelen. Als je dit leest, betekent het dat je op z'n minst een beetje interesse hebt om een PMU artiest te worden.

Daarom is ons advies om SMART te werken!

SMART doelen stellen

Hoe vaak heb je met Oud & Nieuw goede voornemens gemaakt die binnen 3 weken vergaan zijn tot niets? Je hebt je aangemeld bij een sportschool en in het begin ging je 4x per week, je at gezond en liet al het snoepgoed staan. Wil je weten waarom dat niet werkt?

Het werkt niet omdat je doel te algemeen is en je hebt vaak geen idee waar je moet beginnen. Stel: je hebt als doel om een PMU artiest te worden. Je meldt je aan voor een training... maar wat dan? Het resultaat is vaak dat je opgeeft.


Je zal echt SPECIFIEK moeten zijn en SMART doelen moeten stellen.

SMART betekent specifiek, meetbaar, acceptabel, relevant, en tijdgebonden.

Specifiek. Wat wil je bereiken? Wil ik een PMU specialist zijn die 3 maal per week wenkbrauwen doet in mijn huidige schoonheidssalon, of wil ik mijn eigen studio opzetten met werknemers?

Meetbaar. Hoe weet ik of mijn doel behaald is?

Acceptabel. Welke opleiding moet ik volgen en welke academy past het beste bij me?

Wie gaat mij helpen om echt succesvol te worden?

Relevant. Waarom wil ik eigenlijk een PMU specialist worden? Wil ik dit echt? Het maakt niet uit of je het doet voor de roem, het geld of het reizen. Zolang je maar een motivatie en doel hebt. Choose wisely for your freedom!

Tijdgebonden. Wat is je deadline?

Als je SMART je doelen hebt gesteld, is het nu de tijd om de juiste opleidingsinstituut te vinden die je alles (en meer) zal bijbrengen.

Bij Dutch Art Avenue ACADEMY streven wij ernaar om je de technieken zo goed mogelijk bij te brengen zodat jij je onderneming kan laten groeien. The struggle is real! Geloof me, we weten er alles van. We hebben hetzelfde pad bewandeld als jij binnenkort gaat bewandelen. Maar het is de moeite waard!

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat we meer met de mindset "hoe moet het niet" werken dan hoe moet het wel. Elke student heeft ander soort aandacht nodig en die geven wij. Fouten worden snel gecorrigeerd zodat onze studenten zich snel kunnen focussen op de volgende stappen. Ook belangrijke punten zoals; juiste handhouding, kleurkeuze, naaldkeuze, juiste zithouding etc. komen te pas. Met maar 6 studenten in onze klas gaan wij stap voor stap jou klaarstomen zodat ook jij je eigen emporium kan opbouwen. En als je getalenteerd bent, kan niemand jou stoppen. We zijn 1 team, 1 grote familie, die het leven van vele klanten makkelijker willen maken.

Zoals de titel al zegt... zijn hier 6 redenen om nu te starten.

1. Uitgebreid programma


Onze opleidingen zijn intens maar zo ontwikkeld dat iedereen eraan kan deelnemen. Na de opleiding kan je meteen aan de slag gaan als een PMU artiest. We geven ook marketing tips mee zodat je weet hoe je jezelf op de markt kan zetten.

2. Trainers


DAA Werkt alleen met de beste in het veld. Onze trainers hebben ervaring en kunnen al je vragen beantwoorden. Het zijn werkende PMU artiesten en weten precies wat er speelt op het gebied van PMU. Ook heeft Rusenko heeft sinds 2015 al in meer dan 30 landen lezingen gegeven.

3. Ervaring is niet vereist


Creativiteit is hetgeen wat ons hier heeft gebracht. Bij DAA geloven we niet in kaders en limieten. Het universum heeft geen grenzen, en jou succes ook niet! Tijdens de training helpen we jou je creativiteit te vergroten.


4. Onze community


Onze studenten komen van overal op de wereld. Jij zal toegevoegd worden aan dit netwerk voor inspiratie, tips, ontwikkelingen en veel meer! Je staat er dus niet alleen voor. Kennis is power!

5. Gespreide betaling


Al onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW en er zijn geen extra kosten! Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden voor jou. Wij bieden de mogelijkheid tot betalen in termijnen van 5. Ook hebben wij exclusieve deals met leveranciers waardoor wij de Exclusive Kit extra voordelig kunnen aanbieden.

6. Exclusieve Kit


Je hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar alle producten. En je hoeft deze ook niet eerst uit te proberen. Onze ervaring en kennis delen wij graag met jou zodat jij met de juiste equipment direct aan de slag kunt. Bespaard jou enorm veel tijd!


Nieuwsgierig geworden? bekijk hier de resultaten van onze studenten!

389 views3 comments

3件のコメント


Merve Oguz
Merve Oguz
2019年8月20日


いいね!

Merve Oguz
Merve Oguz
2019年8月20日

Ik heb ongeveer 1,5 jaar geleden de basis cursus ombre powder brows bij Rusen gevolgd en ik ben trots op het werk wat ik nu kan leveren dankzij team DAA. Wanneer ik tussendoor even met vragen in me hoofd kom te zitten kan ik ze altijd vragen en dat vind ik nou juist super fijn! Je blijft communiceren.. ik ga me zeker inschrijven voor de perfect lips!

いいね!

Karolina Saban
Karolina Saban
2019年8月16日

In mei heb ik de ombre brows curus gevolgd vervolgens de bb glow en in september zal ik de lippen training volgen! Het zijn super creatieve en ervaren trainers! de trainingen zijn heel intensief je kan altijd terecht voor vragen ook na de training! Ze leren motiveren en inspireren! Ik raad iedereen aan om voor DAA te kiezen om jou carrière een booster te geven als een pmu artiest! Geloof me je krijg er geen spijt van ❤️❤️❤️

いいね!
bottom of page