top of page

IN THE SPOTLIGHT: KAROLINA SABAN

Vanaf vorige maand zetten we regelmatig studenten “in the spotlight”. Hiermee willen we hun verhaal, motivatie en ervaring delen. Vandaag is het de beurt aan Karolina Saban.

Karolina Saban is een tijdje geleden gestart met een kleine make-up studio in Hoorn. Geïnspireerd door Rusen Donmez besloot ze in mei 2019 om deel te nemen aan de opleiding Ombre Brows bij de Dutch Art Avenue Academy.


De opleiding beviel erg goed en al snel volgden opleidingen voor BBGLOW en Perfect Lips. Tijdens de opleiding “Perfect Lips” namen we Karolina even apart en stelden we haar enkele vragen.

Karolina vertelt dat ze al een paar jaar een make up studio heeft. “Dit is een beetje uit de hand gelopen”, zegt ze. “Het is nu uitgegroeid naar een mooie, hippe salon - de Grand Beauty Lounge & Laser Center in Hoorn”. Volgens Karolina zijn er in Hoorn weinig salons die deze techniek toepassen dus de vraag naar permanente make up is groot. Vandaar dat ze voor deze opleidingen heeft gekozen.

Het meest uitdagende aan de opleidingen is om de techniek goed onder de knie te krijgen. Het tekenen van de brows is iets waar ze heel veel aandacht aan moest besteden.


Een opleiding volgen aan de Dutch Art Academy is zeker aan te raden. Zeynep is een prettige en rustige trainer. “Ze geeft je aandacht en tijd”, vertelt Karolina, “zonder je onder druk te zetten”. Een hele leuke training! En het certificaat gaat ze boven de balie hangen!


Dank je wel, Karolina. Woon in je in Hoorn en omgeving? Ga dan zeker even bij Karolina langs.

Grand Beauty Lounge & Laser Center

Gedempte Turfhaven 3

1621 HC Hoorn

0229 – 785 934


KLIK HIER VOOR KAROLINA'S INSTAGRAM & FACEBOOK PAGINA

435 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page