top of page

LAST SHOT!

Updated: Oct 2, 2020


2020..een bewogen jaar met Corona en #Blacklivesmatter in de hoofdrollen. Een jaar waar velen van ons de deuren tijdelijk hebben moeten sluiten en sommigen helaas permanent. Het jaar is nog niet om en er staat nog veel te gebeuren. Een ding is zeker, en dat is dat 2021 voor de deur staat. Wees daarom voorbereid!


Bij Dutch Art Avenue vinden wij het belangrijk om te blijven ontwikkelen en groeien, onze klanten van dienst te kunnen zijn en een dienst aan te bieden welke een toegevoegde waarde heeft. Helaas is het zo dat sommige deuren moeten sluiten zodat andere worden geopend.


Dat hebbende gezegd, kondigen wij hierbij aan dat onze academy bepaalde technieken zal vervangen. Don't worry, de 4 daagse Ombre Brows Training blijft in het assortiment. It's our trademark ;)
BB GLOW LAATSTE TRAINING

Deze training zal voortaan online worden aangeboden. Mocht je zijn vergeten wat de BB GLOW inhoudt. Klik dan hier: BB GLOW. Wij begrijpen dat voor sommige studenten het leuker en fijner is om les te krijgen door fysiek aanwezig te zijn. Je werkt o.a. op een model en kunt direct je vragen stellen. Voor deze studenten hebben wij besloten nog 1 laatste klas te organiseren met een special offer! De StartersKit met een waarde van 1000,- wordt nu aangeboden voor 775,-. Wil je weten wat er allemaal in de StartersKit zit? CLICK PLAY


INFO OVER DE LAATSTE FYSIEKE TRAINING:


DATUM: 20 NOVEMBER 2020

TIJD: 11:00 UUR

LOCATIE: DEN HAAG

BESCHIKBARE PLAATSEN: 4


IN THE SPOTLIGHT; JALEESA, JSL BEAUTY

Meet Jaleesa, vrolijk, grappig, slim en vriendelijk. Jaleesa heeft inmiddels al 3 DAA opleidingen achter de rug en heeft zich ontwikkeld van DAA Ombre Brow specialist tot BB GLOW en Perfect Lips expert. Wil je meer van haar werk zien? Neem een kijkje op haar instagram. INSTA


Jaleesa: Nadat ik de Ombre Brows training succesvol behaald had, ben ik ook de BB Glow training gaan volgen. Dit omdat ik mijn klanten meer wilde aanbieden dan enkel PMU voor de wenkbrauwen. Behalve dat het afwisseling en meer zekerheid brengt in mijn werk en toekomst, zorgt het natuurlijk ook voor meer tevreden klanten. Je doet net iets extra's voor de klant en onderscheidt je hiermee. Ik ben voor de komende weken volgeboekt!


Heb je interesse in een behandeling bij JSL beauty? Neem dan contact op met Jaleesa en laat je informeren over de mogelijkheden. Bij JSL kun je tevens ook terecht voor Lash lifts (wimpers krullen) en tanden bleken. Wij garanderen je van een top service!


JSL BEAUTY

Locatie: Rotterdam

Instagram: jslbeauty_


MASTERCLASS RUSENKO

Eigenaar en trendsetter Rusenko zal in 2021 zich voornamelijk richten op nieuwe projecten i.p.v. van het geven van trainingen en behandelen van klanten. Gelukkig heeft zijn rechterhand Nina haarzelf in de afgelopen jaar bewezen meer dan geschikt te zijn om deze taken op zich te nemen. Mocht je echt nog je skills willen verbeteren dan kun jij je nu nog aanmelden voor de laatste Masterclass by Rusenko door hier te klikken: MASTERCLASS

INFO OVER DE LAATSTE MASTERCLASS


DATUM: 08 OKTOBER 2020

TIJD: 11:00 UUR

LOCATIE: DEN HAAG

BESCHIKBARE PLAATSEN: 4


Deze trainingen komen dus voorlopig niet meer terug. Wel staan er nieuwe technieken op de planning zodat jij je klanten kunt blijven verrassen met de nieuwste trends. Meer hierover lees je in onze volgende blog. In deze blog wel alvast de aankondiging voor de BB GLOW ONLINE TRAINING.Je krijgt toegang tot onze online video waarin de gehele BB Glow behandeling stap voor stap wordt gedemonstreerd met een uitgebreide uitleg. Of je nu een schoonheidsspecialiste, microblading-artiest of wimper-artiest bent, wij helpen jou om uw vaardigheden up-to-date te houden en klanten aan te trekken die op zoek zijn naar de nieuwste en efficiëntste huidverzorging behandelingen. Het toevoegen of starten van een carrière als BB Glow artiest is een geweldige kans voor om financieel onafhankelijk te worden. Dit is een zeer effectieve esthetische ingreep met onmiddellijk resultaat. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar klanten, klanten zullen jou vinden!


Wil je je direct aanmelden of meer lezen over de deze online training. Klik dan hier : BB GLOW ONLINE TRAINING


Stay safe en tot snel!
94 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page