top of page

CHAMPAGNE & BUSINESS

REFILL PLEASE! Iets wat je mij op 29 maart vaak zal horen roepen!. JA! JA! Er is gratis onbeperkt champagne. Alleen al een reden om aanwezig te zijn toch? Maar dat is niet het belangrijkste. Dit evenement is bedoeld om te inspireren, te groeien, succesvoller te worden en heel veel plezier te hebben. Don't miss it & save the date! 29/03/20

In 2017, toen ik nog niet eens werkzaam was bij DAA, werd de eerste training Ombre Brows gehouden. Nu 300 studenten en meer dan 20 internationale conferenties verder is het tijd om wat terug te doen voor onze studenten. Het onder de knie krijgen van een PMU techniek is al een kunst. Velen van jullie (studenten) hebben een eigen salon of werken daar naar toe. De weg daar naar toe kan soms lang zijn. Klanten behouden, nieuwe aantrekken, social media onderhouden, marketinggericht adverteren...en ga zo maar door. Soms ben je inspiratieloos of weet je niet hoe je verder moet. Dat is menselijk en that's why we give you Champagne (and Business. of course) Maar wat houdt dat in?


Er zullen verschillende topics aan bod komen. Enkele hiervan vind je hieronder.


EXTRA POWDERY BROWS, BY RUSENKO


Let us introduce you the DAA Extra Powdery Brows. Met deze nieuwe stijl word jij de trendsetter van 2020 en breng jij jouw klanten diversiteit. Kijk mee met een live demo waarbij de techniek uitgelegd wordt. Ook herhalen wij alles wat je geleerd hebt over de Ombre Brows. You're welcome ;)



MARKETING: SPECIAL GUEST


Social media en allerlei andere vormen van marketing zijn cruciaal voor de groei van een onderneming. Waar moet je op letten, hoe werkt Instagram-Algoritme, welke stijl hou je aan om je doelgroep aan te spreken? Krijg antwoord op al deze vragen van onze gastspreker, een ervaren marketing specialist.



INSPIRE 2 GET INSPIRED

Voor een killer resultaat is het belangrijk om je sklillz te blijven ontwikkelen, gefocust en geïnspireerd te blijven. Daar is dit event voor. In de branche zijn wij geen concurrenten van elkaar maar collega's. Let's share our knowledge, ideas and most important: Let's inspire each other to get inspired.



De overige topics en onderdelen van dit event blijven nog verassing. Dus trek je mooiste outfit aan en bewandel de red carpet, ontmoet je mede-studenten en nieuwe collega's, breidt je netwerk uit en leer alles over de nieuwste brow trends van 2020 !!


Om een goede schattig te maken van het aantal studenten die aanwezig zullen zijn, vragen wij jou om een jezelf aan te melden. Dit doe je door een ticket aan te schaffen.


Stap 1. Klik op ticket deelname Champagne & Business en plaats deze in je winkelmand.


Stap 2. Vul je gegevens in.



Stap 3. Er wordt hier gevraagd een bedrag van enkel 29.95 te voldoen, dit heeft als reden dat wij willen weten hoeveel studenten er aanwezig zullen zijn en hiermee wordt de lunch vergoed. De kennis en inspiratie die je tijdens dit event opdoet is zeker de moeite waard! De exacte locatie volgt nog! Let's make this happen!!



406 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page