top of page

DELETE IT NOW

Iedereen kent ze, de foto's online with 'PMU gone wrong'. Ken je het niet? Wel Google it! Behalve dat je versteld zult staan van het slechte werk, zul jij je vast afvragen of ook ik zulke klanten over de vloer krijg.





Onze klanten met oude PMU (voornamelijk wenkbrauwen ) zijn meestal niet tevreden vanwege de kleur en de vorm. De juiste vorm haalt het beste in jouw gelaat naar boven. Het verteld wie jij bent en benadrukt jouw sterkste eigenschappen. In enkele gevallen is de oude PMU echt verschrikkelijk maar dat zorgt er dan ook weer voor dat het resultaat alleen maar mooier kan worden. Hier onder de BEFORE and after picture van 1 van mijn liefste klanten; Monica. Als ik haar persoonlijkheid mag omschrijven; zorgzaam, attent, vrijgevig, inspirerend, lief en begripvol. Helaas zorgt haar blik ervoor dat zij een klein beetje overkomt als een koud, arrogant en streng persoon. Dit heeft alles te maken met de vorm van haar wenkbrauwen. Tegenwoordig is het de normaalste zaak dat wij elkaar beoordelen op elkaars uiterlijk, het hoort niet maar gebeurd wel. Daarom is het juist zo belangrijk dat je eruit ziet zoals jij je voelt.



BEFORE AFTER


Na een aantal lasersessies, een periode van 8 weken rust na de laatste laser en de magie van onze top artiest Nina van Bloois, hebben wij uiteindelijk een prachtig resultaat behaald.



LASER TRAINING



Afgelopen week hebben wij wederom 3 studenten opgeleid die nu hetzelfde kunnen betekenen voor hun klanten. Éen van deze studenten is Angelique. Behalve dat zij de 4daags Ombré Brows training succesvol heeft afgerond, is zij nu ook in het bezit van de Picolaser certificaat. Tijdens de training leer je alles over de huid, het verschil tussen PMU en tatoeages, pigmenten en het proces hiervan, verschillende kleuren inkt en hoe je de laser gebruikt. Het werkboek zit vol met leuke feitjes, must-know en oefeningen om je scherp te houden. Ook de nazorg wordt niet buiten beschouwing gelaten.



Angelique: "De training was behalve leerzaam ook daadwerkelijk leuk. Er zit een uitstekende balans tussen informatief en leuke oefeningen zodat je elke moment van de training geïnteresseerd blijft, iets wat vaak ontbreekt bij trainingen. Alle benodigde topics komen aan bod zodat ik zelfverzekerd aan de slag kan. Het gebruik van de laser is goed en uitgebreid uitgelegd. Rachen is deze persoonlijk komen afleveren en installeren, helemaal in Roermond. Mijn klanten staan al ingeboekt. "



Mocht jij je in omgeving Roermond bevinden en je oude permanente make up willen verwijderen? Dan kun je terecht bij Beauty Clinic Roermond: Schuitenberg 9, 6041 JG Roermond. Bel wel eerst even voordat je langskomt ;)

Wil jij ook oude PMU verwijderen in jouw salon? Neem dan contact met ons op zodat wij jouw de brochure met alle informatie toe kunnen sturen. Je kunt ons mailen op academy@dutchartavenue.com of bellen op 070 743 26 99 (optie 2)



276 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page