top of page

Trots van DAA; Onze studenten

De zomer is bijna voorbij, maar de zon schijnt volop. Tijd om een speciale groep dames en heren in het zonnetje te zetten; namelijk onze studenten.


Als je bij ons een opleiding hebt gevolgd en dit nu leest, JA dit stuk is speciaal voor jou geschreven. Heb je nog geen opleiding bij ons gevolgd, no stress..ook dit kan heel interessant voor jou zijn. Want wij zetten jou namelijk letterlijk op de kaart.


Afgelopen 4 jaar heeft DAA meer dan 150 studenten opgeleid. De trainingen hebben altijd als doel gehad de volledige kennis over te dragen en het beste uit studenten te halen. Wanneer wij voor de klas staan gaat er iets borrelen en eerlijk waar, wij willen echt dat jullie het goed doen. De markt is groot genoeg voor ons allen en wij moeten samen werken als 1 groot team. Ik weet nu toevallig dat de meeste van jullie goed bezig zijn en aardig wat klanten behandelen. Toch lijkt het mij leuk om jullie letterlijk op de kaart te zetten. Hoe? Dat lees je hieronder.FIND A DAA SPECIALIST NEAR YOU! Wij willen er voor zorgen dat jij nog beter vindbaar bent en plaatsen jou gegevens bij ons op de kaart. Jouw saloninformatie wordt weergeven op onze website en nieuwe potentiële klanten kunnen jou daardoor makkelijker bereiken. Heel vaak weten klanten niet dat er goede specialisten in hun omgeving gevestigd zijn die ook de DAA Ombrè Brows techniek onder de knie hebben.

Om bij ons op de kaart te komen dien je de volgende stappen te doorlopen:Stap 1


Mail ons met onderstaande gegevens op: academy@dutchartavenue.com

* Salon naam (of eigen naam) * Adres * TelefoonnummerStap 2


Vermeld op jouw website en Instagram 'certified by DAA' . Op deze manier kunnen klanten jou sneller herkennen. Uit ervaring blijf dat onze studenten die hier van gebruik maken ook een grote groei in het aantal klanten zien. Op de afbeelding hier naast zie je hoe dit eruit komt te zien.


Wij hebben er vertrouwen in dat jij goed en mooi werk zult leveren. Het is fijn voor klanten om te weten dat ze voor een goed resultaat op verschillende locaties in Nederland en België terecht kunnen. Er zijn namelijk klanten die van gemak houden en niet 1,5 uur willen reizen voor een touch-up. Zij kunnen voor nieuwe behandelingen of voor touch-up's bij jouw terecht.
Stap 3


Stuur ons een foto van je mooiste werk toe. Op deze foto willen wij graag dat jij en de klant in beeld zijn. Zie hieronder voor een voorbeeld hoe het eruit hoort te zien. Wij zullen de leukste foto's posten op onze Instagram en jullie daarin taggen. (vergeet dus niet je Instagram account te vermelden).


Goodluck and be quick!
493 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page