top of page

ExclusiveKit; All the products you need, put together by professionals.

Mijn favoriete onderwerp, The Exclusive Kit. Waarom? Omdat het ons bloed, zweet en tranen heeft gekost. En elke PMU artiest weet waar ik het over heb; Het kiezen van de juiste producten om mee te werken. Je wilt een goed resultaat en bekend staan om jouw uitstekende kwaliteit. Dat gaat niet als de producten waarmee je werkt mediocre zijn. Ook wil je de inkoopkosten zo laag mogelijk houden zodat je wintsmarge gemaximaliseerd wordt.
Als PMU specialist heb je ergens een opleiding gevolgd en worden er producten geadviseerd die jij waarschijnlijk bent gaan gebruiken. Vaak weet je niet dat er verschillende brands zijn om mee te werken of dat er meerdere leveranciers zijn, of wellicht speel je het gewoon op safe en hou je het vertrouwde aan. Voor sommigen is luiheid weer de oorzaak. Wat de oorzaak ook is, we don't care. Wij hebben het namelijk allemaal al uitgezocht, uitgeprobeerd en vergeleken voor jou. Hieronder een aantal van onze eisen: • Betrouwbare leverancier

 • Goede gekeurde producten met certificaat

 • Je weet wat voor resultaat het zal brengen

 • Het is al jarenlang in gebruik door professionals, dus er is kennis over dit product aanwezig.

 • Het bespaard enorm veel tijd omdat je niks zelf hoeft uit te zoeken.What's in the KIT1. The Beyond Laten we starten met de machine. Het belangrijkste en meest waardevolle in de Kit. Deze metaal-gouden PMU machine ligt fijn in de hand en ziet er ook stijlvol uit. Doordat de machine net als een pen in de hand ligt worden de bewegingen nauwkeuriger uitgevoerd.


 • Draai-en-klaar systeem; in een beweging zet je de naald in de PMU machine.

 • Verschillende snelheden mogelijk met deze krachtige motor.

 • Uitgerust met safety modules, geen autoclaaf of ultrasonic nodig.

 • Geschikt voor wenkbrauwen, eyeliner, lippen, areola, derma en BB-Glow

 • CE & TÜV gekeurd - GGD goedgekeurd

 • Download hier de volledige brochure over de Beyond2. Naalden

Op de Beyond passen enorm veel verschillende naalden, wat het apparaat multifunctioneel maakt. Hoe vervelend is het om elke keer een ander apparaat erbij te pakken of te knoeien met kabels. Dit kost je tijd en kan op een gegeven moment vermoeiend worden. Dankzij verschillende cartridges hoef je met de Beyond enkel de naalden te verwisselen.

In de Exclusive Kit krijg je 20 naalden mee om zo de eerste 20 klanten van dienst te zijn. Meer informatie over de schillende type naalden vind je hier.

3.Pigments

Jarenlang hebben wij verschillende merken en kleuren pigmenten getest. Hieruit is een selectie samengesteld welke wij bij DAA gebruiken en ook in de Kit hebben toegevoegd. Het resultaat van je werk ligt hem niet alleen in je techniek maar ook in de machine, pigmenten en alles erom heen. Je pigment keuze speelt daarin een onwijs belangrijke rol. Je kunt de techniek onder de knie hebben, maar wanneer de kleur verkeerd uit slaat is al je werk voor niks geweest. Daarom hebben wij gekozen voor deze selectie pigmenten, het zijn GGD-goedgekeurde en intens diepe kleuren die voor een natuurlijk resultaat zorgen. Wees creatief en ga ermee aan de slag!


4. Markruler

Dankzij deze ruler ben jij binnen 15 min klaar met voortekenen. Met deze ruler kun je snel en efficiënt wenkbrauwen meten en tekenen. Vooral voor de beginnende maar ook voor de pro's. Bij klanten zonder of minder duidelijke wenkbrauwpositie is het tijdrovend om symmetrie te creëren. Soms kun je er zelfs van gefrustreerd raken en vooral als je een drukke dag hebt dan is uitloop het laatste wat je wilt. Door middel van deze tool wordt voortekeken op de klant een piece of cake! Je zorgt hierdoor ook dat de kans op uitloop geminimaliseerd wordt. Deze tool is dus een must-have!


5. Oefenmateriaal zoals latex, realskin-brows, browstickers etc

Je hebt natuurlijk oefen materiaal nodig om je techniek te verbeteren. Daarom zit er in de Kit oefenmateriaal zodat jij je techniek ten alle tijden kan bijschaven. Denk hierbij aan latex vellen, realskip dolls and brows, browstickers, speciale wenkbrauw potloden en pennen.


6. Hygiene products

Hoofdnetje, sleeves, desinfectiemiddel, watjes, handschoenen en dergelijke is allemaal nodig om de les te volgen dus wordt dat uiteraard ook bijgevoegd. Jij hoeft helemaal niks mee te nemen vanuit huis.


7. Beyondpen-holder, pigmentholder, inktcups, browfolie en alle andere attributen. Allerlei handige benodigdheden voor de behandeling die wij toegevoegd hebben en noodzakelijk zijn.


8. Creme's en aftercare products.

Deze creme's zijn prijzige maar kwalitatief goede producten die je gebruikt voor en tijdens en na de behandeling om de klant te garanderen van het best mogelijke resultaat.


Kortom, alles wat je nodig hebt om direct met je business aan de slag te gaan.


Natuurlijk voorzien wij je ook van de leveranciers gegevens zodat je zelf je nabestellingen kunt verrichten. Voor het bijbestellen van deze producten kun je terecht op:
125 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page