top of page

IN THE SPOTLIGHT: ELINE MOS

Vanaf deze maand zetten we regelmatig een aantal studenten “in the spotlight”. Hiermee willen we hun verhaal, motivatie en ervaring delen. Vandaag is het de beurt aan Eline Mos.


Eline Mos (27) woont en werkt in Stadskanaal en sinds kort is ze ook twee keer per week in Groningen te vinden. Eline vindt het belangrijk om regelmatig trainingen en cursussen te volgen om zich in haar vakgebied te blijven ontwikkelen. Haar salon richt zich voornamelijk op huidverbetering en permanente make-up. Om deze reden kwam ze de opleiding “Perfect Lips” volgens bij de Dutch Art Avenue.

Eline legt uit dat ze al een jaar permanente make-up aanbiedt in haar salon en ze is deze opleiding gaan volgen om haar aanbod uit te breiden. Het meest uitdagende van de cursus vindt ze het contouren van de lippen omdat ze het in het begin lastig vond om het te zien. Maar nu gaat het beter!


Ze zou de training zeker aanraden. Er is goede uitleg en begeleiding beschikbaar en de trainer, Zeynep geeft je echt zelfvertrouwen. Iets dat Eline erg belangrijk vindt. “Zeynep legt alles goed uit en geeft je aandacht. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.”


Haar certificaat? “Oh, die komt in de gang van haar salon te hangen”, vertelt Eline lachend.

Wij wensen Eline heel veel succes met haar salon! Woon je in de buurt van Groningen? Plan een afspraak bij haar in...


Beauty & Care by Eline

Zwaluwhof 45

9502 TV Stadskanaal

06 33 08 42 22


KLIK HIER VOOR ELINE'S INSTAGRAM & FACEBOOK PAGINA

158 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page