top of page

LAST CHANCE TO IMPROVE YOURSELF – GEEF JE NU OP EN WORDT EEN BB GLOW EXPERT!

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt zonder rode vlekken en een perfect egale huid. Hoe zou het zijn om elke dag flawless op te staan en niet eens de Beautyblender te hoeven aanraken? Bedenk hoeveel tijd en geld het zou besparen.

Dat is de belofte van BB Glow, een micronaaldbehandeling die semi-permanente BB-crème in de huid brengt voor een dekking van 3 tot 6 maanden. Het mooie ervan is dat het voor zowel de blanke als bruine huid geschikt is.


Wat houdt de behandeling in?

Het proces is bijna hetzelfde als microneedling. Dit is een zeer effectieve manier om de productie van collageen en elastine in de huid te verhogen. De teenipunten dwingen de huid te genezen en sterker op te bouwen dan voorheen, terwijl de naalden het serum dieper in de huid drukken. Hier, in plaats van de huid te injecteren met een vitamine C of linesmoothing serum, brengen wij de BB Glow serum één millimeter diep in de huid aan.


Wat is het resultaat?

Het verlicht de pigmentatie, vermindert je rimpels en egaliseert de huidskleur van jouw klanten. De BB-serum wordt in de epidermis geplaatst en blijft maximaal 3-6 maanden zichtbaar (zoals een sun tan). Onmiddellijk resultaat kan worden gezien na de eerste behandeling, maar 3 behandelingen worden meestal aanbevolen met pauzes van 2 weken.

6 Reasons to join us!

1. EXTENSIVE PROGRAMS

Wij leren je alles van A tot Z inclusief alle geheimen uit het vak.


2. EXPERIENCED TRAINERS

Je krijgt les van ervaren specialisten in deze unieke techniek.


3. ARTISTERY AT EVERY LEVEL!

Het lesprogramma is actueel en is speciaal afgestemd op jou om je creativiteit te maximaliseren. Think outside of the box? What box?


4. STARTERSKIT; THE BEST

Wij hebben een complete StartersKit voor je samengesteld.


5. OUR DIVERSE COMMUNITY

Onze studenten komen uit verschillende landen over de gehele wereld. Jij zult toegevoegd worden aan dit netwerk voor inspiratie, tips, uitbreiding en veel meer!


6. TAX FREE

Al onze opleidingen zijn BTW vrijgesteld! Dit betekend dat jij dus geen BTW hoeft te betalen. Alle prijzen zijn volledig en zonder extra kosten. Verder bieden wij de opleiding tegen lagere kosten aan dan meeste van onze collega’s omdat wij exclusieve rechten hebben met specifieke leveranciers.


THE EXCLUSIVE BB GLOW KIT

Om de opleiding te kunnen volgen en vervolgens direct aan de slag te kunnen gaan, hebben wij een KIT samengesteld met alle top producten zodat jij daar verder geen omkijken naar hebt. Na de opleiding hoef je dus ook geen producten te bestellen en kun je meteen je eerste klanten van dienst zijn. Ook verschaffen wij jou de contactgegevens van onze leverancier om zo je producten te bestellen.


✓ Wild Child machine

✓ Derma White neutralising foam

✓ Exfoliating Gel

✓ Hygiene producten

✓ Collageen BB Glow gezichtsmaskers

✓ Nazorg producten

✓ Microneedles


OVER DE TRAINING

Tijdens de 1-daagse training krijg je de volledige informatie over de BB-Glow-procedure. Wij voorzien je van de theorie aangaande de procedure. Je leert onder andere over huidanatomie en over de verschillende kleur- en voedingsserums. Alle informatie die je nodig hebt om je klanten goed op weg te helpen. Om ervaring op te doen, zal je werken op een echt model. Na de training hebben wij jou alle tools gegeven om je eerste klant te ontvangen!


Geef je op voor de BB GLOW opleiding! Klik hier en dan zien we je binnenkort. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. 070 – 743 26 99 of info@dutchartavenue.com.

25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page